Wednesday, 6 February 2013

Kenapa Bank In RM440..?

Mak aiihh..rajin semacam je aku hari ni kan..ahaks...tgk tajuk entry tu..aku type ni dlm kondisi tidak stabil ya..(geram+marah)..

mcm ni kisah nya..ahad lepas..aku dgn hb aku g bank in duit sewa rumah..sewa rumah kiteorg sebulan RM580..tp, kiteorg bayar RM440 je kat NAZERI BIN ABU ni..sebabnya..lebih tu kiteorg bayar maintenance..kiteorg dah serik dah..dlm 4 bulan lepas kot..tetiba takleh masok dalam utk parking..bila pergi kat opis maintenance..akak situ ckp 3 bulan dah tak bayar maintenance..tahu tak perasaan aku tyme tu..darah aku smpai ke kepala dah..menggelegak..padahal, tiap2 bulan aku ngan laki aku bank in dgn NAZRI BIN ABU ni sebanyak RM580..sebab tyme mula2 dulu..dia cakap dia yang akan bayar kan maintenance kiteorg..sebab tu jumlah nya RM580..DASAR PENIPU..mana kau punya bayarrr...lepastu..sampai sekarang maintenance tak bagi2 kauuuu..nak dekat setahun dah aku dgn laki aku duduk situ..nak pindah takde rumah yang sesuai..kat situ dah ok just owner mcm HARAM..aku nak je msg maki2 dia..tapi, laki aku halang..yelah takut jadi pape...

semalam pulak dapat berita terbaru, kalau owner rumah tak hantar borang SYABAS..alamatnya tak mandi sebulan..hm..dah la si NAZRI ni susah bebenar nak diajak berjumpa..mengikut keterangan mangsa sebelum kami (iaitu akak yang duduk selang beberapa buah rumah dari kami), si NAZRI BIN ABU ni makan duit deposit mereka..ada RM500 lagi si NAZERI tak bagi balik..dgn alasan..nak cat rumah..aku pun pelik..ape kaitan duit akk tu dgn cat rumah..tu rumah NAZERI bukan rumah akk tu.so pulangkan la balik deposit akak tu..tp, akak tu pintar sikit la..NAZERI tak bagi deposit balik..dia tak bagi kad parking balik..sebab tu nak dekat 4 bulan aku dengan laki aku parking luar haritu..kesiiann..kami pulak jadi mangsa kannnn...

Ko ingat ye NAZRI BIN ABU..ALLAH MAHA ADIL...!! aku dgn laki aku dah plan awal2..kalau dia halau kami..bagi balik deposit..kalau tak bagi balik jangan harap kami nak keluar..tp agak susah sikit sebab takde hitam putih ni..hurmmm..geram pulak hati aku..!aku nak kol celcom la..manatahu msg2 lama aku mereka simpan..boleh jadikan bukti nanti..ok..chooww..!!

0 juta org yg syg saya: