Thursday, 7 February 2013

malas nak pk dah..

Hye peeps..hehe..MALAS NAK PK DAH..so aku dah decide nak beli SHAKLEE kat akak SURIYA..ntah tak kenal..tapi, byk2 agen..dia je paling low price aku tgk..ahaks..low price utk FULL PACK (boleh thn 4-5 bulan)..harga dia ok lah..mula2 RM215..lepastu dia cakap ada promosi..so dapat harga RM195.00  (including postage + free gift tau..)..aku dh tnya kwn husband aku jgk..tp, agak MAHAL la..ala2 cekik darah gitu..so, malas pk pjg..ambik je lah yg termurah ni..insyaallah, bulan depan nak beli susu dia pulak..suapaya susu aku meriah..-_-"..ok, ni sahaja cerita aku utk kali ni..ade lg nanti...aku hupdate lagi..hik3..

0 juta org yg syg saya: