Thursday, 14 February 2013

mana vitamin C & free gift...?


tadaaa...dah sampai dah..set berpantang aku..dah nekad tak nak makan jamu..uik..ayat tak leh bla..so, sekrg dah leh berpantang dah sebab set dah sampai..ahaks..!! *kidding*..erm..pg tadi aku terima panggilan dari budak G-Dex..tnya2 mana opis aku..haishhh..pelik aku...smpai ke dpn IPK Shah Alam dia pergi carik mahkamah..-,-"..aku tggu jgk..tasampai2..lepastu dia kol lg..dlm kul 12.00 mcm tu jugak budak tu sampai...aku dgn rakusnya membuka kotak tu ( tp selepas budak tu bla la )..aikkk..ada 3 je dlm kotak..sepatutnya 4..( ye, aku tahu stok utk vitamin C akan sampai dlm bulan 4, tp akak ni kata..dia akan gantikan dgn vitamin yg sama fungsi dgn vitamin C..)..lepastu dia lupa ke nak bagi FREE GIFT..hmmmm...trus aku whatsapp akak tu...dia ckp..FREE GIFT dan VIT C on the way..nanti dia pos lagi..aku dh risau dah tkut kena tipu..haish..tp, insyaallah tak kot..so, aku pun nyatakan hasrat aku nak beli ESP pulak utk bulan ni..tp tggu gaji..hik3..dia bagi hrga ahli katanya..RM132 including postage..ye ke..? tak pe..tggu gaji k...hik3..apepun tak sbr nak tgk free git..tetiba..ahaks..! k bye..! nantok..! -publish- xoxo..!~

0 juta org yg syg saya: