Friday, 8 February 2013

Rupa-rupanya..

Salam Jumaat..alhamdulillah masih bernafas lagi.boleh lagi update blog hari ni..erm, pg td aku kol mak aku..ye lah nak tnya mcm mana dieorg esok..rupa-rupanya ada cerita di sebalik esok..haha..ini semua plan bapak aku..tanpa berbincang dgn mak aku..tahu2 je dia trus kol abg aku..suruh booking tiket utk mereka semua..abg aku pun satu..dia gtau yg tiket murah pulak..tu la mak ckp..sbb duit nak simpan utk renovate rumah abg, beli peti sejuk abg, nak tukar pintu rumah..tp, tahu2 lain pulak jadinya..pastu mak ckplah, mcm mana nak buat bukan duit mak..bapak kata pergi..pergi je lah..bapak aku tu nak sgt lawat kitaorg kat sini..rindu agaknya dgn anak dia yg comel ni dan berperut buncit ni..tasaba pulak tggu mereka dtg esk..yiipi..tp, mlm ni dgn esok tungkus lumus la aku nak kemas rumah..mcm la rumah kau besar sgt ct zaleha..haha..tu mak ckp kt abg aku, lain kali kalau bapak kol..benda yg dia belum beritahu mak..ckp je tiket mahal.-,-"..baiklah..ahaks..!nak buat mcm mana mak, tiket dah beli..so, selamat dtg ke KL lagi esk..ahaks..!!dieorg sampai dlm kul 9.00 esok kot..kira murah la bagi aku kalau tiket flyte utk 5 org RM1905..cinsider RM2k la..5 org ok..padahal aku dgn husband aku..2 org nak balik bulan 3 ni..RM900 lebih..nak dekat seribuuu kau..hmmm...rezeki bapak nak lawat kami..yeayyyy..oklah..nak sambung siiikit lg alasan yg aku tgh manja2manjakan sekrg ni..ahaks..baibaibai..!!

0 juta org yg syg saya: