Tuesday, 26 February 2013

Jalan-Jalan GM KL

sakai..first tyme kereta naik lift skali..

dalam kedai ni, aku dgn abg aku nak dekat sejam

satu RM3..lai lai laii..

ini yang aku sempat sambar..saja mengumpol rantai..-,-"

Haaa..tgk tgk..aku g mana..aku bawak abg aku g GM KL..hahaha...nak rabak rasa kakiku..aku dgn alasan nak beli brg baby katanya..tgk2 tak byk sgt brg baby kt sana..tp, aku sempat la sampar bip, topi+mitten+botten..betul ke tak ejaan tu..abaikan..sampai2 je GM KL..kami terkejut..JAKUN kan..tak pernah naik parking skali dgn kereta2 naik lift..fuyooo..rasa SAKAI sgt..hahahhaa...kereta aku msok lift woi woii..ahaks..!! ok..masuk2 je trus jumpa al-quran yg mak nak..al-quran elektronik..ala yg ada pen digital tu...fuh..harga dia RM140..dua kali ganda kat luar..kat luar RM280..RM300 pun ada..sib baik jln ke sini..jmpa jgk yang murah kannnn..selamat...lepastu jalan2..abg aku borong jam..-,-"..aku dgn laki aku pun borong jam utk bawak balik SWK nanti..utk bagi anak2 buah katanya..selain tu, abg aku borong rantai, gelang..aksesori wanita katanya..nak ampu org opis..aku tumpang lah berkaki2...dapat half price kalau ambik byk...tu gambar atas tu yg aku borong..mihmih..laki aku pulak takde borong pape..actually, dia nak borong jersi bola..tapi, size takde dan team yg dia minat pun takde..dan dan nak tukar team..ahaks...next tyme kalau family akud tg aku nak bawak g sini..sesuai utk mak ngn bpak aku yg suka beli byk2 utk jadikan buah tgn kat sana..haa..borong la seberapa byk korang nak..aritu aku nak bawak, korang jalan ngn org lain pulak ( nada kecik hati )..hahaha..lepastu ckp aku tak gtau yg aku nak bawak g sini..haishh..padahal aku dh ckp awl2 kat mak nak bwk mereka g sini..tgk plan bertukar bila sampai KL..hm, takpelah..in sha Allah next tyme..kluar dr GM..hujan sgt lah lebat..dan jalan lah sgt JEM..ok bye..!sekian makasih ya buk..XOXO..publish..!

0 juta org yg syg saya: