Friday, 8 March 2013

alat penimbang rosak kot..

Salam..halluu..malasnya rasa nak buat kerja hari ni..biasalah jumaat kan..kihkihkih..tapi kena buat jugak..haish..tak lama lagi nak cuti pjgkan..ok lah, nak story mory pasal cek up semalam..hmm..sgt menghampakan..berat naik lagi 3kg..haishhhh..lepas je timbang tu dlm hati aku..abislah kena minum air gula lah aku ni..sampai ke last bilik pun aku still bingung..smpaikan ambil air kencing pun kencing aku sikit..perlu? hahaha..masuk je last bilik tu, nurse tu tegur..kenapa n aik byk sgt? awk telan semua ke..?hmmm..dlm hati aku..kami anak beranak lapar dan aku dah diet..aku mkn sikit tapi kerap..cmner tu..takde la berat2 sgt aku mkn..entah lah..berat dah nak naik..aku berdebar jugak..kot2 dia suruh minum air gula..tapi, alhamdulillah..takk..tapiii, aku kena jadi pelawat setia klinik start dua minggu lagi sebab berat naik byk sgt..ahaks..!aku kena g klinik tu 2 kali seminggu..ambik timbang, air kencing dan tekanan darah...hmmmm...bos aku caye ke tidak rasa2nya nanti erk?hahaha..apepun tyme cek up kat klinik luar aritu semua sihat..baby sehat mami sehat..alhamdulillah..semoga segala urusan dipermudahkan..amin..!!

0 juta org yg syg saya: