Monday, 4 March 2013

MEET MY LITTLE KHALIFAH

HALLU...takde mood nak buat kerja sebab lift rosak ( ade kaitan ke? )..ckp je malas..semalam aku dgn laki aku g scan 3d/4d baby..hik3..aku dah survey segala mcm klinik..ni yg agak murah la..murah la kot..RM120, gambar + disc skali dia bagi..disc baby gerak2 dan gmbr2 tertentu dlm disc tu..aku dah survey kt tpt lain..ada RM150, RM180, RM230..byk mcm la..mujur la jmpa yg ni..RM120..aku dah book tarikh semalam awl2 pd jam 12.40 pm..so aku dgn laki aku memang menepati waktu pulak semalam..excited katanya..yelah first baby kan..mula masuk..mak aii..ramai jugak org..daftar lepastu tunggu..tak la tunggu lama sgt..ada dlm 15 minit kot..lepas tu ada doktor cina yg comel panggil aku..dia suruh baring bukak baju..eh..tipu..hahah..baring dan selak sikit baju kt bahagian perut laaa...alaaa...baby tgh tido..nyenyak giler kat...doktor comel tu ketok2 lembut perut aku.."baby, bgn baby.."..sbb tgn baby halang muka dia...lepastu aku pulak ambik alih kerja tu..kasi kejut anak aku dlm perut..ok2..dah beralih dah..yes yes dh bgn..boleh tgk dia bukak mata (kata aku dlm hati)..cis, rupa2 nya beralih posisi tidur je..dia toleh tempat lain pulak..tgn dah kat dada dah..tapak kaki dia comellll...kemaluan dah nampak dah..terang jelas dan nyata..terjawab semua persoalan..hahaha...alhamdulillah, doktor tu cek everything ok..berat dia pun sesuai dgn umur dia sekrg..aku lah berat maksudnya ni..hahaha...doktor comel tu tak putus asa..dia sueuh aku mengiring lagi..kasi bgn baby..aiyoo.tak nak bgn langsung kauuuu....makin nyenyak..ok lah anak mummy..penat kot teman bpk dia smlm main paintball smpai kul 2.00 pg..tu yg anak mami penat ye syg..ok,t akpelah..janji semua sihat..alhamdulillah..aku pun terlebih sehat..berat baby dalam 1.7kg ke gram? ahaks..failed math..nanti aku hupload my little precious ok..disc kt rumahhh...chubby mcm aku lepastu bibir angelina jolie..kelas kauu nakkk....





p/s : nyenyak bebenor si kecik ni tido..heheh..=)

2 juta org yg syg saya:

bunga_rose said...

1.7kg la syg oi.. klu gram cam ner tu??? cinonet jelaa haahaha

mRs.aiRmaN haViT said...

fail math..habislah..!! hahaha