Thursday, 4 April 2013

ber lalalala...

Ngee...rajin pulak aku hupdate kan..kihkih..semalam aku dgn husband and adik2 ipar aku pergi berlalala..MIL and FIL risau jugak..kot2 aku terberanak dalam lalala room..hahhaa...saja je bawak adik2 g lalala..sebab adik ipar aku yg perempuan tu balik kuching keesokan harinya ( hari ini lah tu )..kiteorg pergi 5 org termasuk gf adik ipar aku..sekepala RM10.00 (3 jam)..baiklah...nyanyi punya nyanyi tasedar jam dah kul 12.00..erk...kiteorg tarisau lain..risau anak dara org yg adik ipar aku angkut tu jer..kang apa pulak kata mak ayah beliau..so, dlm kul 12 lebih tu kiteorg stop..theng hantar dia pulang..tahu takutt..hehehe..ye lah..rumah dah gelap..semua dah tidur..dgn gentleman nya adik ipar aku hntr naik atas..hik3..nenek budak tu yg masih bgn..sib baik..n nasib baik jugak arini cuti..so, takdelah isu sekolah sekolah sgt kan..aku sempat snap sikit2 je gambor dgn adik ipar aku..aku kt dlm lalala room tu baring nyanyi baring nyanyi..tu je lah..hehehhee...

with SIL..(AIRYANTI HAVIT)

1 juta org yg syg saya:

bunga_rose said...

amboiii berkarok kemain sampai hangkut MIL & FIL haahhhaahah