Tuesday, 16 April 2013

First Check Up

Haaa..sekrg aku nak story sal first check up aku kat Sibu.,.aku buat kat area rumah aku ajee..kat Sibu Jaya..aku ngn laki aku g dalam kul 10.00 gitu..erk..2 jam jugak la bertunggu-tungguan..tgk2 kwn aku yg jaga kaunter..sama kerja SRDC dulu...dia la yang buat pemeriksaan kat aku sumeee...tapi, yg tak bestnya terpaksa jugak gi bandar sibu sebab jumpa doktor..kat atas ni takde doktor..so, ptg tu aku igt nak g Klinik Oya jer..cek punya cek kt Sibu Jaya tu..dia ckp..darah aku kurang sebab 11 ajer..erm..ye ke? so, dia suggest aku utk beli IBERET FOLIC...(ptg tu jugak aku ngn laki aku g carik)..pastu tyme kat Klinik Oya..mujur tak ramai orang..dah jumpa doktor segala..cek baby sihat je..alhamdulillah..berat terbaru dia 2.8kg..hik3..tomeyyyyy..k lah..next check up aku update lg..next dia Khamis ni..hehehe..kbye..!XOXO..!PUBLISH..!

0 juta org yg syg saya: