Tuesday, 16 April 2013

Mamaseh Nenek & Atok

Hallu..aku masih rajin nak update..tapi, tgn aku dah lenguh..erk..malam Ahad lepas..mak aku ajak g Daesco..hm, nak carik katil baby katanya..aku dgn husband aku dah larang berapa kali dah..simpan je duit utk pergi haji nanti..tapi, tahu je lah mak aku..nak jugakkkkk...cucu pertama katanya..tahu  tak..sampai je kat tpt katil baby tu...mak aku dah siap pilih rupanya..tggl nak beli je lagi..sygnya yg display tu la lah yang last stock..bodoh punya promoter tau..dia kata tu last stock then suruh piulih lain..bongok..mak,  bpk and abg aku bising la....sebab mak aku nak itu jugah..adekah promoter tu suruh bwk mcmtu ajer..bpk aku dah mrh2..patutnya ade kotak bapak aku cakap..dgn muka yg marah, pekerja dia cabut satu2..takde manual pon bagi..cam ne la nak pasang nnati fikir aku dlm hati..lepastu dia letak dlm troli jer..tak letak dlm kotak..even display pon, mesti ada kotak kan..huhhhhh..sabor je lah..tapi, dah mak aku berkenan yg aku..dia ambek jgak sungguhpun begitu..nenek nenek..baik simpan duit..pakai pun bukan lama nanti..mak aku akan jwb..nnti anak kedua boleh pakai..anak abg boleh pakai..baiklah nenek..so, aku dgn husband aku terdiam je...-,-"..tadaaa...bawah ni lah gmbr crib baby yg digaduhkan itu...hmm..mamaseh mak n apak..!

untuk cucu pertama dan cucu kesayangan katanya..-,-"

0 juta org yg syg saya: