Tuesday, 2 April 2013

syukur ke hadrat Ilahi

Halluuu..sambung balik cyter tadi..flight aku dgn suami aku jam 6.00 pagi..fuuh..kami gerak ke airport dalam pukul 3.30 pagi kot..kena gerak awal kerana kami belum check in..risau sebab berat berlebihan..so tanak check in dulu..sesampai je di airpirt terus pergi tempat timbang menimbang..olaaaaa..ada lebihan lagi..jumlah berat kami 60 kg tapi barang kami 40 lebih kg je kot..takpe..check in punya check in..dah setel smua drop luggage sgala..trus masuk boarding..semua berjalan lancar..alhamdulillah....saat paling nebes dah tiba..jeng3..saat flight take off..suami aku genggam tgn aku kuat2 tyme flight naik..dengan air mata aku meleleh..sebakkkk..kot2 terberanak kat atas tu pastu tasempat tgk baby..(astgfrlhzim)...lama jugak aku menangis kot..dasar congek..hahahhaa..baby pun aktif semcm jerrr....lepas tu dia tido..alhamdulillah...saat genting yang pertama dah lepas...saat genting kedua pulak jap g..saat landing..lahanat punya pilot..tapandai landing..kuat kot hentakan dia..sakit hati aku..waktu landing pun suami aku genggam tgn aku kuat2..makin kuat hentakkan makin kuat genggaman..uhuk3..terharu..terima kasih suami kerana memberi kekuatan kepada ku..alhamdulillah tak terberanak atas sana..fuuuhhhhhhhhhhhhh......doakan semuanya selamat..

0 juta org yg syg saya: