Wednesday, 24 July 2013

Collagen Plus Vit E - Whitening Beauty Soap, Day Cream & Night Cream



MANA NAK CARIK NI..??? hehehe..hurm..aku nak try benda alah ni la..org cakap bagus..org cakap laaa..aku dah kaji2 jugak..ni hasil kajian aku.. (aku kopipes dari blog org jer..hohoho)



COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP, DAY & NIGHT CREAM


Whitening Beauty Soap diformulasi khas untuk pembersihan dan pemutihan kulit wajah. Ianya mengekalkan kelembapan dan kelembutan kulit tanpa menyebabkan kekeringan pada kulit. Penggunaan yang kerap akan menghasilkan wajah yang bersih, cantik dan berseri.

Cara Penggunaan: Basahkan wajah dengan air dan kemudian gosok serata wajah dengan sabun Collagen Whitening Beauty Soap sehingga berbuih. Biarkan selama 3 minit. Bersihkan semula dengan air kemudian keringkan dengan tuala yang lembut.


Krim Siang & Malam berfungsi untuk:

• Memutihkan dan melembapkan wajah
• Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
• Mengecilkan pori-pori
• Menganjalkan kulit wajah
• Membuat wajah putih dan berseri

Cara Penggunaan:

• Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.
• Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.
• Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.
• Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.



0 juta org yg syg saya: