Thursday, 25 July 2013

Kerana Sebotol Susu


Salam..hari ni pagi2 dah kluar rumah..selesaikan apa yang patut..ye lah..pay day kan..so pay debt..hahaha..tapi, yg pling penting..botol susu anak kesygn ku..mihmihmih..tepat je kul 10.00 aku trus chow..ahaks..aku kuar tak gtau sesape..kecuali Kak Bunga..malas la..kang nampak mcm slalu sgt kluar..sementara mama takde ni senang sikit nak gerak sana sini..so, pergilah aku ke Seksyen 13..aku cari punya cari kedai tu..rupanya sebelah AM BANK..sebelum pergi tu aku call dulu..kot2 takde stok ke..rugi je pergi kan..disebabkan ada stok tu lah yg aku dok press minyak ke sana..hihi..nama kedai tu ONE BABY WORLD..satu2 nya kedai online yang menjual botol tu lebih murah berbanding kedai2 lain..aku tanya offer sampai bila..sampai bulan depan dia jwb..hokeyh..bulan depan sambar satu lagi..bulan ni tamampu nak sambar byk sgt..nanti terdampar di tepian pantai..belek2 jugak brg kat situ..hmm, takde yg menarik perhatian ku..lepas buat pembyrn terus gua balik..yeahh..mission accomplished..btw, hari ni genap 3 bulan dah umur anak aku..yeahh..i mish u so damn much anak..jgn nakal2 kat sana..hari ni injection mesti tak menangis punya la..anak ibu kan KUAT..hihihii..mami luv u much IZAARA IMANI (rindu ayah izaara jugak)..klah, bye..XOXO..!PUBLISHED!!

Haa..ni map nak ke situ..kihkihkih..!!


0 juta org yg syg saya: