Thursday, 18 July 2013

last weekend...!!

salam..halluu..mggu lepas aku ke kuching..melawat encik suami yang baru balik training dua mggu dr kl..wuwuwuwu..rindu yg amat..aku ambek flyte jam 6.30 ptg dr sibu ke kuching..mula nak bawa anak, tp nenek nya tak kasi..hmm..ok tak peeee..dlm flyte tu rasa tasabar nak tatap muka suami..hehe..sampai2 je dah masuk waktu berbuka...aku, suami dan abg ku direct ke Sarawak Plaza..nak berbuka kat Hartz..satu kepala RM17..mkn smpai pecah perut..perh..makanannya tak la sesedap sgt..cukup2 utk aku yg taberapa nk kuat mkn ni..pastu balik rumah dgn kenyangnya..lepastu tasedar sahur..elok lah tu..tiga2 tidur mati..astgfrlhzimmm...nampaknya bertahan lah ye..ganjarannya petang tu abg aku bawak berbukak dekat PICC..satu kepala RM65..yg ni pun mkn smpai pecah usus..hehehe..pelbagai makanan dihidangkan..kek sedap2 wooooo...taramai sgt org..yg ramainya kau lain..fhm2 je lah..mungkin tgh bulan..kih2..aku mkn smpai beround2..makan tak hingat kot..pastu sempat membuang..ahakssss..lepastu pg Matang hntr ESP kat Syakila..mihmihmih..aku beli je tp tamakan  pon..tasedap..yeckkkk...then balik rumah..huhu..esoknya dah nak balik Sibu..sedih pulak nak tgglkan suami..tp, kat Sibu ada pengubat rindu..IZAARA IMANI..hihi..Isnin tu aku dok sorg kt rumah..hmmm..flyte aku jam 8.20 mlm..aritu abg aku balik awl..so, aku la g ambik husband aku dr tpt kerja..(aku nak tgk perempuan nama UMMI niiii..geram) lepastu dlm kol 6.00 shoot ke airport..sampai dalam 6.45 pm camgitu..dah cek in drop luggage bagai trus g berbukak kat mcd..bila jam dah nak dekat2, trus naik balik..sbb dah nak boarding...haishh..tgk2..CANCEL..flyte CANCEL..mcm terkedu seketika..tp, apa yg tasangka I jumpa ILA DAMIAA..auwww..hahhaa..tapernah tgk real..ni tgk real..siap dia slm aku..ok..aku artis..PERASAN..hahaha..(dah kwn laki aku mmng ye lah dia tegur dan borak dgn aku kan)..ADI MENTOR pun ada sekali..yg satu tu aku ade tgk tp dia lepak dgn mak ayah dia..macam mana la kalau aku terserempak dia kan..mihmihmih..mesti kena jelingan tajam..hmmm..pihak MAS mohon maaf dengan menyediakan hotel untuk aku stay..memang tak arr..malas aku..kalau MERDEKA PALACE ke PULLMAN ke...nak jugakkk..hik3....so, mlm tu aku tido rumah abg aku jer..esok nya flyte aku jam 1010 pg..tyme kol mak aku mlm tu, dia mrh2 sbb balik lewat..aikkk, mcm mana nak buat bukan aku kot bawak flyte..tp, kalau aku skalipun bwk flyte rasanya aku takkan drive flyte tu kalo cuaca buruk..kannnn...so, ada satu mlm lagi malam bersama suami..tido pelok2 suamii..hik3..gatal..klah...bye...xoxo..PUBLISH..!

0 juta org yg syg saya: