Wednesday, 10 July 2013

mimijumi mimijumi


Hallu..aku nak story pasal anak aku yang cerewet..ni pasal menetek nii..haish..hahhaa..actually, anak aku sejak lahir aku dah biasakan dgn botol..aku bagi dia susu tin sebab susu aku takeluar lagi lepas beranak tu..hari keempat baru keluar..so, utk mengelakkan dia lapar terpaksalah bagi susu formula..alhamdulillah hari keempat susu aku dah kluar..mencurah2..ahaks..kadang2 aku pam aku letak dalam botol..kadang2 aku direct bf jer..bulan lepas..anak aku pelik sikit..tetiba tukar selera..dia nak susu badan aku jer..bagi2 susu guna botol dia tolak..dia merengek2.rupa2nya dia nak susu badan..nenek dia punyalah risau sebab anak aku tak nak susu botol..ye lah nanti anak aku nak tinggal kan..mcm mana?? takkan nak menetek dgn dia..hehe..lama jugak anak aku beralih arah niii..last2 aku terigt kwn aku.SYAKILA...anak dia pun tak nak lepas susu badan..susah ibu bekerja ni kan..ehehe..dia beli botol MIMIJUMI..apa lagi aku text dia mana nak beli..pagi tu jugak aku pergi PLAZA MERDEKA..belikan botol tu..bukan apa, ptg tu nanti aku nak g ambik abg aku dgn husband aku kat opis..tinggal la anak aku dgn nenek dia..risau dia mengamuk tak nak susu botol..before ni dia guna botol PUREEN dan AVENT..AVENT tu aku tak beli set..aku beli dua botol je..pastu satu lagi abg aku beli..AVENT jugak..memang tak serasi dgn Izaara Imani ni..haisshh..anak2..sekrg ni dia ikut mood dia...dua2 dia terima..tp, dia more to botol..kecewa jugak..uhuk2..okok..dah2 anak aku dah merengek..nanti update lagi..


0 juta org yg syg saya: