Tuesday, 30 July 2013

Tema Baju Raya



Assalamualaikum..

Nampak tak gambo kat atas tu.
Ha..tu lah tema baju raya kami tahun ni.. (tak termasuk hitam tu ok..)
Yang kunin tu sedondon dgn family sebelah husband..
Yang hijau tu pulak sedondon dgn family sebelah aku
Makanya yang pink tu pulak..khas utk kami tiga anak beranak..

Tahun ni makanya beraya sebelah husband dulu..hu3..
napa ada nada hu3 tu..hehe..

Actually, baju kaler kuning tu aku beli jer..sbb last minute bru gtau ada sedondon..aku dpt hrga RM40.00 je..hambik kau..ala2 peplum gitu..hubby aku punya plak aku sambar kt Gulatis..(RM89.00-sekali dgn samping)..baju anak tak jumpa lagi..kasihan Izaara

Sebelah aku pulak, mak aku mmng dah siap tempah dr awal..dia beli kain thn lepas lagi daa..baju Izaara pulak dibuat atas lebihan kain kaum adam..hik3..tomey jer kann..erm, pastu abg aku ada belikan kebaya pulokkk..kaler hijau utk izaara imani yg gendut ni..hik3..

Yang kaler pink pulak tak terfikir langsung..tyme tu beli cari baju Zaara..tetiba tgk kebaya pink kecik yg comel giler ba**..so, aku sambar..then rasa tak syok pulak kalo zaara je pink..so, aku sambar sekali utk kami dua laki bini..haa..gituuu..tasaba nak tgk anak dara aku pakai kebaya..mesti mengada..dah lah botak..ahaks..!!

Borak pasal baju raya ni kan..duit pun mengalir mcm air..SADIS tul..lepas raya nak jual balik le baju raya ni..hikhik..

XOXO
Published~

0 juta org yg syg saya: