Wednesday, 11 September 2013

Bukan Takut Tapi Tak Berani

hALU..nak hupdate lg..sebab jap g kena block la blog ni..
Lepas kejadian pg td (ketuk pintu bos kak bunga)
Sebelah petang nya pulak kejadian lain..
Tyme tu aku sorg2 kt bilik aku dgn pintu court aku saja bukak kan..
Aku dok syok layan KEEK..
Aku dgr2 jugak bnyi mcm ada org dlm court..
Mungkin Kak Jas or Fatin kot..
Lepastu Abg Zul dtg sekejap ambik brg..
Aku tnya dia apa bunyi dalam court tu
Bunyi mic dia jwb..
Aku pelik la...pastu tanya balik..ada org tak?
Abg zul jwb takde..
Ok lepastu aku abaikan..
Abaikan sampai bunyi tu makin menjadi2..
Aku jenguk..
Takde..
Aku lari 100 km ke bilik kak bunga..
Mula ingat lari bilik jurubahasa aku..
Tapi takde org kauu..Apa lagi..pecut arr
Tapi rasanya ada wayar kat mic tu rosak kot
Tu yg mcm ada bunyi angin-anginan kt mic..Haish
Allahualam...

*ya allah, lindungilah hamba mu ni dr sebrg gangguan makhluk halus..amin..!!


0 juta org yg syg saya: