Monday, 23 September 2013

Weekend with Mr.Husband

Salam..mggu lepas husband aku dtg sbb ada MPOC..
Husband aku dtg dlm kul 11.00 mlm..sampai2 rumah dlm kul 1 jgk
Jauh bebenar rumah..
Sampai2 je terus tidur..sebab penat sgt..
Yelah dia balik kerja terus shoot g airport..
Aku pulak lepas balik kerja rehat kejap kt rumah..
Pastu dah gerak ke Putrajaya
Aku saja je gerak awal ke Putrajaya..nak lepak kojap dgn osmate lama
Dalam kul 8.00 aku gerak dr rumah..
Mak aii..jem lagi rupanya..sabor je lah..
Dalam kul 9.30 jugak aku smpai Putrajaya..
Dalam sejam jugak lah aku lepak2 kt sana..
Yelah..aku kena gerak ke LCCT dlm kul 10.30..
Makan masa 45 minit jgk g sana..haishh..
Kaki mcm kebas sebab asyik drive..
Dahlah pd pagi tu turun tgga dr tgkt 15..
Yey..husband dtg..tp esknyz bz di padang..
Kesian team husband aku..
Nape la asyik kalah ni..takde semngt tgk..hu4
Dua hari berkampun di Bukit Jalil..
Hm, no luck la JP 141 for this year..
Tak sempat nak ronda mana2.
Sebab balik rumah husband dh penat berhempas pulas di padang..
Tgk2 semlm dah balik..
Aku hntr dia kt terminal bas di OU tu.
Kan ada bas ke LCCT..
Sedih nya ya allah..
Gugor2 je air mata hntr encik suami..
Ye lah, tiga hari..mana puas nak spend tyme together2..
Dah lah tgh drama air mata boleh2 plak cina tu tgur aku
Tanya boleh tak jln tu masuk OU..dem..!!
Tyme tu aku luar bas, husband aku dlm bas..
Huwaa..otw balik bertangisan dlm kerinduan..
Sampai umah sambung balik nanish..
Nangis smpai tidor2..Kau mampu?
Tapi, apa yg penting aku sempar iron baju utk seminggu.
Yey..harus dibanggakan..
In Sha Allah ada rezeki aku balik Swk jmpa ank dan suami..
Keep Calm.. ( dlm hati parah nih..)
Klah, kang gugor lg air mata gua..tak rock la gitu..
Hehehe..

XOXO
Published!



0 juta org yg syg saya: