Thursday, 24 October 2013

TUJUAN

Halu..tgk tajuk mcm something kan..
Aku nak cyter pasal tujuan aku buat blog ni..
Hm, ok..
Tujuan utama aku buat blog ni..untuk tatapan anak2 aku nanti..
Anak2 kau..pergh..hahaha..In Sha Allah nanti2 lah..
Tggu Zaara besar ckit..
Takde tujuan lain pon..
Blog ni tempat aku luahkan perasaan aku..
Perasaan gembira, sedih, marah, tak puas hati, bengang dan mcm2..
Blog aku ni tak la menarik sgt..
Aku suka share cyter bila aku rasa nak share dan RAJIN..
Cyter sal anak aku baru ckit sebabnya..anak aku baru 6 bulan..
Belum lagi..sabau..nanti byk lah aku update pasal beliau..
By the way, mami mishh u syg..
Sob sob..:'(
Minggu ni aku tak balik sebab kwn2 aku dtg..
Yon & Syakila..
Hm, mggu depan in sha allah gua balik 5 hari..
Cuti Deepavali..!mih3..dan Awal Muharam..
Gua sambut deepavali okeyh..!!
Tu je la aku nak share..kbye..

XOXO Published..!


0 juta org yg syg saya: