Thursday, 5 December 2013

Reunion la sgt..!

Hallu..salam..
Aku nak story pasal geng keras aku dtg bulan lepas..
Gila basi cyter ni..
Bulan lepas punya cerita ok.
Tapi tak kira..nak jugak story mory kan..
Tapi, saji2 mata anda dgn gmbr dulu
Ntah mata sape lah kan..
Yg boleh tgk blog ni beberapa org jer pon..hahaha..
Sadis..Kesah jugak aku..??

before ambik Y.D.P.A HAIRONISAH a.k.a YOn

aku rasa ni hari kedua ktaorg kasi tanah kl retak

ni gambar hari campr2..(ntah ape aku tulis)

Yang pasti ni First Day hokeyh..!!

Ok..cyter dah nak start dah..hikhokhikhok...!!

24/10/2013
YON was coming first...!!
Yaa..minah satu ni dtg awl dr si minah yg mengandung tu..ahaks..
So, balik kerja aku shoot g Putrajaya..
Lepak umah osmate lma aku..
Sementara tggu ketibaa Y.D.P.A Haironisah..
Siot..sempat jgk gua joging ptg tu kat tasik P9..
Hahaha..taklah joging sgt..
Gosip je lebih..gosip psl dlm kelambu ni bahaya ckit..grrr..gataiiii
Tp before Mr.Arrogant kiteorg dah bla naik ats..
Nak tgk cyter tu kan...hik3..
Mula2 aku igt nk g kai tren jer tp..
Hm..last2 aku ajak Aeja teman aku..
Nsib dia OK jer..
&^*(%$(^
Dlm kul 10.30 Yon smpai and aku pun sampai LCCT
Cun2 kau..
Pandai aku bajet tymeee...
Lps tu shoot balik Putrajaya hntr Aeja..
Then shoot to Damansara..
Agak penat jgk lah di situ..
Dgn gangguan emosi lg..
Haishh..sadis betol laaa..YA ALLAH..!
Ok2..tanak cyta lebih psl emosi..nk story psl sahabat baik dtg..

25/10/2013
Aku saje lewat kot g kerja..
Mtk punch officemate
Dasarkan..
Lepas bekpes kt umah baru aku turun ofis..
Yon skali la dgn aku..
Mls nk pth balik sbb nk g Keyhell gituuu..
Kul 10 pai opis lpstu kul 12 dah chow..
Aku ajak Yon g PAS..sbb nak beli hanger budak..
Murah je RM2.50 - 12 btg..haa..kalau kt luar tu RM5.90
Skali dgn si syakila pun tapau hanger anak dia..
Kiki..then aku ajak Yon ni g baby expo
Sory yon..cam gini la dh jd mamak kan..kui3..
Terpaksa ko hadap aku yg gila brg budak ni..
Aku pusing2..takde yg menarik jugak..
Cuma aku sempat sambar topi owl utk Zaara syg
Lama dah aku idam topi tu
Tapi dpt komen negetip jer dr mak aku
Arh..aku peduli apa..
Comel kot zaara pakai..
Nahh..tgk ni..
Comey tak kak ton..
Lepastu aku dgn yon makan2 jap
Then shoot g KL..
Pergh punya lah berliku jln nk ke KL tuh
Sebab nya aku tak tau kot simpang siur dia
Kami berdua pakai WAZE.
Huh..waste my tyme sajeeee..
Asyik slh jln jer dia bwk..
Ko bengong kan waze..
Dulu kau ok jer..
Sekrg naper dah kuang ajooo..
Si syakila dh pai kat SKY HOTEL..
Kami berdua masih di ats jalanan
Sadis dgn kereta takde aircond..
Huaaa..ampun Yon ampun Yon..
Basah ketiak makkk uolll..
Lpstu tak nak guna perkhidmatan WAZE..
Huh...lahabau betull..
Last2 jumpa sendiri tanpa pertlgn kau WAZE..
*Campak tpn Yon keluar tingkap
Sampai2 jer terus rehat sekejap..
Tu pun tasampai 5 minit..
Kak Kevin terus ajak jln..
Baiklah..
Meneruskan destinasi seterusnya
Maaf lah ye kalau dlm KL memang aku tak tahu jln..
Aku suka guna monorail/tren jer..
Senang pun senang..
Tak yah nak bercari parking bagai
Bercari jln bagai
Dieorg ajak pergi KWC..baiklah
Jalan kaki kot..
Jauh jugak..
Giler la..
Igtkan dekat..kesian si ibu mengandung..
Sampai2 jer..pergh..
Tingkat pertama kureng sikit sbb masih mahal2..
Naik tgkt atas..pergh..RM10 !RM10!
Aku mcm..tak menahan nak ambik semua je yg bernilai RM10..
Hahaha..
Tapi bajet gua tak cukup baiii..
Pjg lg masa..byk lagi hari nk harung
Niat hati nak teman mereka2 ni shopping..
Tapi tipu lah kalo ckp takde hati nk beli..
Aku sempt gak sambar baju Zaara dua helai kat situ..
Kikikiki..
Satu aku dpt RM5 and satu lagi RM7..(dlm F.O.S)
Dah setel mereka memborong.
Perut lapar siot..
Nak mkn ye..hmmm..
Tetiba tertgk la ada gerai kecik kat luar..
Bantai jer lahh..janji kenyang..bersih jgklah gerai tu..
Erm, then balik tu naik teksi..
Tapi tak terus balik tau..
Kak Kevin nak pergi PAVILION..
Baiklah..
I terjumpa awek laki aku lama kot..
Si niesha seksi siot..
Tapi aku geli lah tgk dia..
SEBAB..*&^&*%^*
Haa..tak leh cakap...!kikikiki..
Tyme kak kevin shopping..aku dn kwn2 aku menapak kt tepi jer..
Kiteorg duduk kat kerusi luar2 kedai..
Tak pandai kot aku shopping dalam PAVI..
Takpe..then dah hbis shopping tu berjln kaki lagi menuju ke hotel..
Giler sakit kaki gua..hahaha...
Sampai2 terus mandi dan makan..
Eh makan..kata diet..lapar kot..!!
Then tidur..zzzzz.

26/10/2013
Hari kedua pulak..
Kak Kevin dan adiknya naik genting..
So hip hip hurayyy
Hahahaha..Dpt la kmk bertiga jln sendiri2..
Erkk..
First destination pagi tu adalah..
Jalan TAR/SOGO..
Maka pergilah kami naik monorail dan tren...
Pergh..aku dan syakila memang target baju anak.
Kasihan si yon..sorry Yon..
huhuh..camgni lah shopping dgn mak2 org..
By the way tengkiu aunty yon..berik Zaara baju antekkk..!!
Borong tudung, borong baju netball, borong baju anak..
Grr...gua tgk je lah..Bajet2..
Pas JLN TAR, kiteorg menuju lah ke Times Square..
Agak lapar jgk lah..
So, menyinggah la di Food Court..
Lucu tau..syakila berlagak dgn aku smpai sudu bengkok
Tu lahhh..aku ckp aku belah ayam tak nak..
Hikhokkkk..
Malam tu kiteorg memerap dlm bilik
Sebab nak tgk bola..
Swk vs Pahang
Hampa betul lah.
Penat je tekak jerit
Jerit sampai nak terkeluar isi perut tau
Kalah pulokk..
Lepas habis je bola masing2 tidurrrrrr...

27/10/2013..
Semu balik hari ni..
Babai kawan2..
Gua syg lu dua org..
Takde bende lagi nak cyter
Sebab dah lama aku peram cyter ni
So, ari ni nak post..
Hahahah

Kbye,
XOXO..
~Published






0 juta org yg syg saya: