Tuesday, 31 December 2013

SUP POLITEKNIK

Salam..
Hallu..pagi ni aku awal lagi..
Aku bgn kul 5.15 am sebab nak masak sup sayur..
Ceh, poyo sgt kan aku..
Takat sup instant gua pun boleh..
Eh, sukati aku lah nak bagn kul brapa kot..
Haish..
Slh satu sbb aku bgn awl tu, aku belum iron baju kerja..
Lepastu aku nak singgah KK Mart kejap *pad habis
Sekarang aku dah kt ofis pun..
Baru je lepas melahap sup yg aku buat pg td..
Mak ai..bangga giler takat sup sayur..
Takpe2..saja nak share..
Sup ni bukan sebrg sup tau
Sup kegemaran aku dan kwn2 aku semasa study dulu
Kiteorg tamain lah makan kafe *belagak
Ada jugak makan kafe laaa..hahaha
Kiteorg suka main masak2..
Aku igt lagi..aku yg bawak rice cooker tyme tu (BANGGA)
Iva lagi dasyat..bwk dapur gas kecik yg segi empat tu..
Peberet aku dan kawan2 aku masa tu adalah :-

1)sardin dihancurkan bersama cili padi dan limau
2)sup ketam (yg aku mkn ni lah)
3)sambal ikan bilis mak aku
4)kari dlm tin
5)ayam masak kicap dlm tin

erm..tak igt..tu je kot..hahaha..rindu zaman poli..uhuk3..
Sonok dok hostel..
Kenangan mcm2..eh lari tajuk pulak ken...
Meh aku nk tunjuk sikit sup kegemaran kiteorg semasa di politeknik mukah..

dasyat tak aku, makan atas lappy..lepastu boleh plak buat kira2 atas lappy..dasar pemalas cari kertas..

ni yg aku masak pg tadi..hikhok..ni pun dah bak terBER dah..mak haihhh

Oklah..baibai..
XOXO
Published~

0 juta org yg syg saya: