Wednesday, 29 January 2014

Kasut Arnab Getah



Morning..jumpa lagi pagi ni..
Erm..aku rs mahkamah sekrg dah baik hati sikit..
Sebab FB, Blog, Youtube bagai dah boleh bukak..
Tapi pada jam2 tertentu2lah..
of coz la waktu rehat dan sebelum masuk waktu kerja
Lepas waktu kerja aku tak sure lagi
Nantilah aku try stay back..*semata-mata
Ahad lepas aku menyatakan hasrat kat husband aku..
Yg aku nak carik kasut kerja bertutup (kaler hitam)
Padahal sbnrnya aku nk tgk SALE dkt jellybunny
Kot2 la ada yg berkenan
Sebab ramai blogger yg update..
Kasut RM30 jadi RM15..
So, hati aku tergaru2 lah wey..
Nasiblah One Utama ni tak jauh dr rumah
Tak la luak sgt minyak aku..
Sampai je OU memang tu je tujuan
Tgk gmbr kt atas..dua tu lah yang aku pilih..
Berpeluh2 nak memilih..
Sebab semua comel..
Last2 bukan kasut kerja tapi kasut jalan..
Sebelum balik tu aku belagak la sikit
Pakai kasut baru (yg kaler biru tu)
Makin lama aku pakai makin rasa sempit..
Kaki jadi sakit..
Ala..tadi cuba 8 longgar sgt..ni 7 sempit sikit pulak..
Hm...takpe mungkin nanti dia membesar kalau sllu pakai..
Aku sedapkan hati sendiri..
Esok nya aku try lagi yg hijau tu..
Ala..isi sisi kaki aku terkeluar..tak cantikkkk
Hm..kuciwa..
Terus aku iklankan dkt kwn2 aku..
Hahahaha..mujur ada yg berkenan
Kawan aku si Syedah tu memang suka kaler2 camgini
Kaler2 sikit lepastu transperen..
Alhamdulillah, terjual la dkt beliau..
Kebetulan dia pun size 7..belilah belilah..haha
Ingatkan duit hasil jualan tu nak cari yg baru..
Aku pergi jugak Isnin tu..
Hm..memang kaki aku size 7.5 laa..
Sebab 8 longgar, 7 pulak ketat
So, aku cadang nak simpan je duit..
Nak beli kasut sukan nanti
Aku takde kasut sukan wey...bulan depan hari sukan..
Lepastu kasut sukan tu nanti boleh la aku buat g joging
Joging kata nyer..hikhok..
Oklah..dah nak dkt kul 8.00am dah ni..
Chow...
Salam..
XOXO
Published..~

0 juta org yg syg saya: