Tuesday, 4 February 2014

Lunch di TESCO

Tadaaa..
Kelas tak tajuk entry aku kali ni
Lunch kat TESCO iol..
Eleh poyo..TESCO je pon..
Bukan Hotel Concorde..
Hoii..sukati aku la kan..
Aku punya blog..
Eh, merepek sorang2..
Tgh hari tadi, aku dgn Kak Bunga g lunch kat Tesco
Ini semua salah PENGETUA..
Membuatkan mood akak aku ni tak menentu
Hampeh betol..
Makanya kami keluar awal sikit..
Jam nya tak leh gtau la..kang kantoi kan kak..
Perut dah berdangdut dah ni
So, kami mulakan dgn makan..
Makan tanpa air adalah amalan mulia ok..
Sunnah Rasulullah s.a.w
Nak di jadikan cerita tgh hari tu kami lunch ala omputeh
Makan makanan western kauuu..
*BELAGAK..sbb selalu mkn mknn kantin jer kan
Ok lah rasanya..
Aku suka black pepper..*tu kak bunga order..
Aku pulak order chicken butter milk
Sgt muak ok..tasedap sgt
Sedap lagi yg kat AICHENG LAKSA..*yummeh*
Dia kreatif la...
Dia tak guna pinggan
Entah apa ke benda dia guna..
*paham ayat aku?
Dekat bawah sekali dia letak telur dadar..
Telur dadar tu ala2 talam la..
Lepastu dia cedok nasik setompok
Ayam sebelah nasik..
Kemudian ayam tu dipenuhi dgn kuah2 nya
*susah bnr nak bg org phm..
Hahaha..so, senang cyter..
Layannn...

Black Pepper Chicken with rice
Buttermilk Chicken with rice
US

Harganya tak la mahal
Harga mampu milik lah kiranya
Yg kiteorang punya RM6.50 je pon..
*sambil libas rambut..
Hahaha..nanti husband dtg nak ajak makan cni..
Sedap dia punya black pepper *ulang lagi..
Kbye..!

0 juta org yg syg saya: