Friday, 21 February 2014

Maceh Dak Fatin

Hallu..
Sejuk nya lah opis beta ni
Grrr...kalo mcm ni gamaknya takleh la g negeri salji2 nih..
Sejuk sikit ni dah bebel2..belom lg sejuk tahapa apa ntah tahap kan
Nak story sikit..semalam dak Fatin belanjaaaa mamam..
(Sebab aku hantar dia g airport Subang mggu lepas..tu jeee)
Mula dia nak belanja tomyam/sup
Tapi tekak hamba tak ke arah situ *demand kan org nak lanje*
Aku ckp nk yg ringan2 je ni fatin..
Roti canai lah...kalo camtu
Pastu tukar balik..roti nan..!!Hahahaha..!!
So, merangkak la kami menuju ke Seksyen 7..
Kat restoran BARA BARA BARA BERE BERE BERE..
Sambil menari2 masuk restoran (ko leh imejin tak??)
Okok...dah tau apa nk order lg gatal mau tgk menu..
Bukan apaaa..nak ambil gmbr la weyy..
Tapi segan jgk nak snap2..
Aku soh Fatin blok2 sikit pemndgn org sekeliling..
Tapi kalo ada org jeling2 ke..gelak2 ke..
Nanti nak jwb, 'i blogger ok, blogger..!!'
Dasyat tak dasyat..takat blogger dah tinggikan suara cam gitu..
Hahaha..harga makanan kat situ boleh dikatakan mampu milik la..
Meh layan gambar...nyummm2..!











Aku snap sekali dgn menu2 lain..
Untuk kemudahan sekalian alam..
Sape lah jugak nk tgk blog aku ni kan..
Chaihh..tgk roti nan diaaaaa..besar nak mampus..
Aku nak mkn dua potongan pun nak mampus dahh
Dua potongan tu aku mkn smbil tarik2 nafas..
Main2 kan ayam dlm mulut..kunyah tak kunyah..
Kenyang wey..next tyme nak order satu je roti nan utk mkn 2 org..
Ayam tandori dia pun sedap la..kena la ngan tekak aku
Cuma milo ais dia..failed ok!failed..!
Lepasni aku tak kan order milo ais lagi..
Ko tgk lah ko tgk lah..(perlu??)
Ok lah..sejuk sgt ni..gigil2 dahh..!!grrr..!
kLAH..DAAA!!

0 juta org yg syg saya: