Friday, 14 February 2014

Lambat dan Lempeng


Salam..pagi ni agak lewat
Aku dgn jane mcm lipas kudung dah..
Hahahhaha..Kak Bunga pun lambat aku tgk
Tyme aku masuk gate tu, dia still berbaris tggu turn nak belok simpang..
Aku pecut jugak lah takut tak sempat..
Hahahah.alhamdulillah sempat..tu pun aku suruh Jane punch..eh, kantoi..!
OK..lepastu..setelah aktiviti serabut berakhir..aku mendpt panggilan haji
Hahahah..panggilan makanan dr Kak Bunga lorrr..
Ari ni beliau bawak lempeg kelapa + sardin..
Aku nak lepask atas tak leh..
Risau..takde org jaga sni..
Odeli pun takdok..bekpes kot..
So, aku ckp kat beliau..tapau je kak
Dasar tak malukan..mintak tapau2..
Hahahaha..gedik menggedik gituu
Ok, benda alah tu dah selamat semua dalam perut aku
Maceh wahai kakak ku..
Next tyme aku pulak..next tu tak tau bila
Memandangkan aku still bermalam di umah dak Jane..
Grr..klah..sila lah layan mata tgk gmbr di atas..
Maceh..!!!

0 juta org yg syg saya: