Monday, 24 February 2014

Tamatlah riwayat..

Halluu..
Hari ni aku lambat masuk opis
Sebab opis tu nenek aku punya
So, ape ade hal..(ayat tak menahan)
Takdelah..sebab bateri MODJO dah kong..
Pandai2 je ko kan MODJO..
Actually byk kali dh MODJO bg signal yg jantung dia dh tua
Aku selagi dia boleh start aku guna je..
Pagi tadi..dgn keadaan rushingnya
Bedezup masuk kereta, try start MODJO..
MODJO batuk, semput, asma brg kali..takpun apendik..
Takleh start..mulalah aku gelabah..
Kol sana sini...at last aku google..
Kol mekanik yg boleh hntr dan pasang bateri skaligus..
Alhamdulillah, dlm kul 11 cmtu mekanik sampai.
MODJO, dah boleh start dah..
MODJO, aku ahrap lepasni ko tak de pape lg erk
Kasihanilah tuan mu..
Berapa riban dah habis kat kau MODJO..
Nama syarikat abg tu SAUDAGAR BATERI MURAH..
Harga dia agak OK lah..
Bateri aku td kering..aku dpt RM170
Jenama tak sure..tp boleh tahan dalam tempoh setahun lbh..
YOKOHAMA lama aku tu pun tak sampai 2 thn..
Haish..guna je lah ape yg ada..
Meh aku promote bisnes abg tu

PEMERIKSAAN, PENGHANTARAN & PEMASANGAN PERCUMA
ARIFF (0122652432 & 0133579818)
HQ dia kat GOMBAK..
HQ kau..tapi dia free delivery ke KL/SHAH ALAM

Tgk la gmbr yg aku tepek kt bawah ni..





0 juta org yg syg saya: