Saturday, 8 February 2014

THIS IS THE DAY..

Salamm..wah tgk taju entry iol..
Skeaping ye..bukan speaking..
Fuh lega..dah setel azab dah..
Alhamdulillah..
Hahahaha..dasarkan aku ni..
Pagi tadi sampai ofis dlm 7.45am..
Mula2 g bilik opis aku dulu sbb nak make up
Muka dh macam mak nyah jer..
Pucat..*eh, mak nyah pucat ke??
Mak nyah lawa lagi dr aku ok..
Lepas setel make up n pakai kasut tinggi..
Terus berlalu ke kafe..
Tgk ramai jugak dah org sampai..
Hm..berbaris ambik makanan..
Aku igt mkn bihun sup..rupanya SOTO..
Ok lah jugak sotonya..not bad..
Tak sempat nak snap sebab nebes..
Hahaha..bodoh la kau leha..
Tu pun nebes..
Dalam kul 9.00 cm gitu baru start
Kata start 8.30 am..huh..
Apa kejadahnya 8.30 am...
8.30 baru nak set up bagaii
Sabor je lah..
Kemudian, masanya pun telah tiba2..
Jeng3..aku peserta ke berapa ntah..
Pegawai tu panggil nama secara random..
Grrr..lepas panggil nama tu aku catwalk la ke depan..
Kelam kabut..gelabah giler aku..tak keruan..BONGOK jer..
Ambik sampul angpau.huh..!dpt no.25..
Maksudnya aku dpt soalan no.25..
Soalan No.25 adalah..IMPERTICIBLE.
The meaning of IMPERTICIBLE?
What is it? Damn..aku dah blur
Memang ada bagi jawapan A,B,C
Ko tahu lah aku ni lembap..
Aku dah nekad..kalau tak tahu jwpn, aku cari yg senang sebut jer..
Aku ambik lah jwpn B..
Puih..SALAH..!Choiii..
Abaikan..!!
4*$%&*%^*)&*(_* (ni mksudnya peserta seterusnya dan pusingan seterusnya)
Lepastu sesi ambil sijil..
Bagus ye jabatan aku skrg..siap je kursus terus ambil sijil..NICE..!
Lepastu berambus ke kafe nak ambik lunch..
Lunch tak siap lagi tapi ada lebihan breakfast pagi tadi
Apa lagi, aku ambik lah 2 bungkus..
Ada jugak lah bekalan untuk aku dgn dak fatin nanti..
Tak lama lepastu lunch siappp..
Aku ambik then berambus naik opis..nak tukar kasut..
Grr..tak kuasa ahkak nak berkasut tumit tinggi ni..
Susah nak jalan..ko tau kan aku ni macam mane..
Sambil tggu dak fatin, sambil update blog..
Ok kan???
OK lah tu..now,nak jaja gmbr..
Mcm tak syok kalau update takde gmbr kan..
Meh layan gambar aku ari ni..*takde muka akupun..




BREAKFAST *SOTO AYAM*

LUNCH *NASI MINYAK*

Ok layan...zasss..
XOXO Published..!

0 juta org yg syg saya: