Tuesday, 18 February 2014

WISH LIST

Hallu..wah, tgk tajuk entry mak encikk..
Poyo sgt tau..hua3..
Haruslah ada wish list..
Kalau tak tercapai wish list tu aku nangis
Hempas diri kat lantai
Guling2..sampai laki aku malu..
Erk, perangai mengalahkan anak..
Takdelah..aku bukan jenis camtu..
Ade2, takde2 lah..
Mungkin bulan ni byk lagi yg lbh pntingkan..
So, kita tanamkan niat di hti dulu..
In sha allah ada rezeki kita tunaikan..
Ok, mari tgk wish list aku..
Wish-wish list list kot..kihkihkih..


1.Iphone 5S Gold..(kalau tak dpt gold yg lain pon boleh)
Huaaaa..leleh2 air liur aku tgk benda alah ni..
Sebab aku suka kaler gold ni sebab nampak mewah..
Wah, syco gilaaa la ko layha..
Mewah2 jgk,poket ni kempis dah..
Bukak wallet aku mcm tgk novel..*boleh nangis*
Hahahaha..Ok, next...


2.BEG..(kalo boleh Charles & Keith)..-demand nak mampus
Biarlah..aku nak berangan nii..
Kot2 jadi kenyataan..
Tapi aku rasa beg yg aku pakai ni baru beli thn lepas..
Dah terkopek2..Aku mkn beg ke tyme lapar erk..
Sayangggg..tu pun Charles & Keith..
Aku jenis malas beli beg..
Kalau boleh beli beg yg boleh pakai 2 3 tahun..
Terigt beg NOSE aku dulu..
2 thn jugak aku pakai..
Lepastu VOIR..erm..boleh thn lama jugakk..
HM, cuma yg ni je kopek2..alahan ibu mengandung ke?
Sebab aku beli beg tu tyme aku ngandung..
Ngidam katanya..baby nak..!
Choiii..sian baby dipersalahkan..
Takpe, bulan ni tak lepas lagi..so, try next2 bulan..
*nangis tepi tingkap tgk bulan mcm beg CK..



3.KASUT SUKAN
Huaa..ni pon penting jugak..
Aku kan alit sekrg..*libasrambut..
Hahahaha.takdelah..gurau je.tu pun nak nyampah
Taklah..memang aku perlukan sgt
Sebab aku dlm proses nak kurus
Tapi takde kasut sukan..
Kasut jalan nike ada..
Tak sesuai sgt..
Hm, antara sebab aku tak mulakan penjongingan aku la ni..
Kasut takde..:((((..
Trening kai high heels mcm kt ats tu je la..
*majuk hentak2 kaki..uhuk3..

4.SELUAR SUKAN..
Dah nak kasut sukan tu mestilah nak seluar nya jugak
Kang melampau mintak jaket sukan skali kang..haaa..
Aku tak byk seluar sport la wey..
Seluar katak byk  nih..
Takpe..pendamkan dulu hajat ni..
Tgk bulan depan mcm mana bajet..
Hikhik..
Eh, ada satu lagi wish...jap erkkk..
(Silo scroll mouse anda)










Dah ready nak tgk?










Sabar..









Sikit lagi...scroll lagi..









Lagi...









Dan lagi...









Tadaaaa...

AYAH DAN ZAARA...*hug n kiss*

p/s : actually byk lagi..
Kan tulis byk kang tak masak aku
Aku nak masak bekal esok..
Nak buat nasik goreng daging..
Grrr..Oklah..
Daaaa...
Bye2..
Salam..

0 juta org yg syg saya: