Friday, 14 February 2014

Zaara dan sekolah dan abang kembar

Hye..saya Zaara

Hallu..
Rindu nya dak kecik kat atas nun
Tiap petang aku call dia..
Dia dah pandai mcm2 mak aku ckp
Zaara sekrg dlm jagaan mak aku
MIL aku kurang sehat dan menjalankan bisnes kepak ayam/sate
So, mak aku la take over..tp tgh hari tu mak aku hntr umah kazen bpk aku
Kazen bpk aku tu aku namakan Cik Serimah ye kat sini
Cik Serimah ni ada dua cucu kembar (lelaki)
Zaara sgt suka main dgn mereka..
Zaara perhati je dak dua org tu terkinja2..
Mak ckp tiap2 pagi Zaara hntr abg2 tu ke TASKA..
Kadang Zaara duduk sekejap dalam TASKA tu..
Suka betul anak aku smpai tak nak balik..
Hahaha..Cik Serimah ckp bila dia ajak balik Zaara tak berganjak langsung..
Sampaikan Cikgu taska tu cakap..
Tak mengajar la aku mcm ni asyik main dgn kau..
N dia suruh Zaara masuk kelas satu jam..
Hahahaha..tomey..
Kalau pagi nyanyi lagu NEGARAKU..dia nyanyi jugak *versi baby*
Tgh hari ambik abg2 kmbar tu jugak..
Sonok dia kot..
Tgk ramai budak kat TASKA..
Tak la terperap je kat umah..
In Sha Allah nnti dah masuk TASKA jugak takdelah takut..
Takdelah nangis2 kan syg..
Nanti leh kwn ngn abg kembar tu..ngan kakak AIN..
Omey je Zaara siap ada kusi khas dlm kelas tu
Seriusly byk peminat ko nakkk..*emak ober*
Oklah..tak tau nak hupdate ape..
I miss u IZAARA IMANI BT AIRMAN HAVIT (including nama belakang tu aku miss jgk)
Klah..daaa...jap g fikir nak update apa...
XOXO
Published..~

0 juta org yg syg saya: