Tuesday, 4 March 2014

FURLA CANDY BAG




hALLUUUU..
Minggu lepas aku balik Kuching
Jumpa org2 yg tersyg..
Sonok sgt leh jumpa Zaara dgn ayah sekaligus..
Nak dipendekkan cerita pasal beg kat atas tu..
Meh aku story mory the mory ckit..
Aku ni jenis tak suka beli beg
Tak tahu kenapa..
Suka memang suka tp bila nk bli beg baru tu lama sikit
Tunggu smpai beg aku kopak2 smpai aku rasa aku malu nak jinjing
Mulia tak perangai aku..
Sampai mak cika ku tegur..
Ni beg kerja kau ke..(tanya smbil gelak2)
Kuang ajooo..aku ckp yeee...aku tak suka beli beg..
Beg tu mahal aku ckp tp tak thn
Terus dia suggest beli je beg murah kalau rosak buang terus..
Kikikiki..ketawa sambil nangis2 aku dgr..
Hahahaha..
Ok, pada malam Sabtu tu aku g ambik hb aku kt umah sewa dia..
Masuklah kat bilik dia
Tahu lah mata aku ni meliar jee kan
Perempuan tak sah kalau tak jd FBI..
Tetiba mata tertumpu kat satu bungkusan putih
Dlm hati aku mcm tahu tu beg..
Kau tahu aku gelojohkan aku tnya terus..
"Ape ni bee?"
Laki aku jwb beg..
"Siapa punya?"
Ayang lah laki aku jwb..
"Eh, tak gtau pun beli beg ayg.bila smpai? beli dgn siapa?"
Bertubi2 soalan aku tau..
Yelah terkejut..HIHI..
Pandai jgk laki aku pilih beg..
Dia belikan aku FURLA CANDY BAG..
Dia ckp benda ni lama dah order and bayar cuma tasampai2..
Sebab tu tak nak gtau bini dia dulu
Kot2 la bini dia hari2 berzikir kt telinga dia kan..
Bila dah dpt ni..aku tertgk sendiri..ape lagii..sukaa..!!
MACEH BEE..!!
Suka beg ni sbb suami bagi..maceh syg..
Dulu perfume, ni beg..next ape plak bee?
Iphone GOLD pliz..
(hrp laki aku baca blog aku ni)
Hahahaha...

*suka sgt even gred AAA punya..ade aku kisah...?
janji laki aku ikhlas beli dan beri..appreciate sgt..10q..!!

0 juta org yg syg saya: