Sunday, 9 March 2014

Lunch with Emelda (Masterchef)

Hallu..
Jumaat lepas aku dan opismate2 aku g mkn kt KJ
Kat restoran si EMELDA MASTERCHEF tu
Kedai dia agak sempit laa..so aku suggest dia besarkan..
Sebab bisnes dia ni boleh maju..
Kerana makanan yang dihidangkan agak SEDAP
Emelda pun seorg yg sgt peramah
Pekerja-pekerjanya pun sgt peramah..
So,Kak Emelda..kalau ada rezeki boleh bsrkan lagi ruang kedai ye
Hope dpt menerima pendapat secara positip yee..
Macam la dia nak baca blog aku ni..
Hahahaha..nak dipendekkan cerita..makanlah kami berlima di sana
Aku order chicken chop..
Kak bunga - lasagna (white sauce)
Ana - peperoni piza + salmon salad
Kak Shina - chicken and mushroom piza
Kak Amy - Spagetthi Bolognise
Antara yg paling sedap adalah Kak Bunga punya ler..
Dah lah besar..sedap pulak tuu..
Berbaloi la dgn harga dia..
Apapu..korang singgah lah ye..
Tak rugi beb..hrga dia sesuai dgn size dia hokay
And make sure lasagna dia boleh share dua org..
Spagetthi boleh share dua org
Piza pun sama..
Dessert lagi dasyat..leh share 4 org..
Meh tgk gmbr kami yg mkn tasedar dunia
Sampai ahkak rambut ketak jatuh terduduk..
OMG..!Apa dah jadi..
Nasib minggu ni takde melodi kak oiii..



















0 juta org yg syg saya: