Wednesday, 2 April 2014

BOLA TAMPAR KE NAK KENA TAMPAR MACAM BUAYA

Halluu..
Aku baru je bgn tidoo..kahkahkah..
Dasar kan pekerja cemerlang..
Tadi aku g pg tido bilik dak Fatin..
Lepas tu ada bunyi phone..
Baru aku bgn..kikiki
Kak Nani rupanya..(mesti cari aku ni)
Hahaha..mmng betol pun cari aku..
Dah la aku masih mamai
Dia tanya soalan matematik..haha.
"Ct nak main bola tampar kt Muar tak?"
Aku mamai.."Hah, ape kak tak dgr"
"Nanti nak main bola tampar kat Muar tak, budak ni..tido lah tu"
Aku kaber balik, "Tak lah, takut..tu yg lepak sini..bila kak?"..Aku tya balik
"25/4/2014 ni?, nak tak" sambung Kak Nani.
"Tak leh la kak, bday anak Siti.."
"Ok, takpe..ptg ni training tau"
"k BYE"..

Gittewwwww..
Ntah acaner aku leh terjebak dgn benda alah ni
Actually aritu aku main suka2 je utk umah sukan
Kebetulan takde komitmen kat umh..dok menong2..
Baik aku buat aktiviti sihat kennn..
Dulu sebelum hari sukan, aku tiap kali trening dtg kecuali tyme aku balik kpg..
Tyme sukan pulak kmi dpt nmbr tiga..kebetulan i guesssss..Hahaha..

Kisahnya waktu aku di kafe tga minggu lpas
"Ct ada bawak baju tak?"
"Baju utk apa kak?"
"Kan da training bola tampar.."
"Eh, kan dah habis sukan, buat apa lg nak training"
"Nama awak terpilih la cik ct oi"
"Oh, ye ke..okok..nnti balik ambik baju"

Hm, rasa tasangka pulak terpilih..
Tapi main mcm *^&%^$%..hahaha
Yang terpilih untuk bola tampar hanya 11 org je..
Cara pemilihan dia pulak melalui ref yg tgk kami main tyme sukan dulu..
Eh, tasangka kannn...tgn bangku pun terpilih..
Clap clap hand..
Aku g je lah..dah bosan duk umah..kluarkan peloh sikit2
Aku pk, kalau laki dan anak aku ade..takde maknanya aku nk join ini semua..
Oklah..tak tau nak borak apa dah..nnti pk balik..*sejuk*

0 juta org yg syg saya: