Monday, 14 April 2014

KIT KAT CHOCOTOP

Halluu...
Hai kwn2..arini aku nak story pasal kekecewaan..
Korang pernah tak rasa kecewa yg amat sgt2 dan sgt2..
Aku Selasa lepas sgt kecewa tau..
Bukan dikecewakan oleh orang..
Oh ya mungkin jugak orang..erm..
Mcm ni kisahnya, Selasa lepas order aku sampai
Nak tau aku order apa..aku order Kit Kat Chocotop
Punyalah aku mengidam benda alah ni sebelum pergi JB lagi tau..
Punya la spoiled..bila rasanya spt yg aku inginkan..
Entah rasa apa..huhuh..dah la harga dia RM12..
Erm, tak leh menyesal suami aku cakap..Benda mkn tu..
Okay, aku pun redha..memang ada org jual M7 sekotak tu, tp postage lagi
So, lebih kurang ajer..kalau nak pick up sndiri aku tak tau jln
Kang sesat bazir pulak minyak kat situ
Takpelah leha..dah kau yang nak mkn sgtkan benda alah tu
So, kena redha..ye aku redha..alhamdulillah..finally dpt rasa..
Benda ni tak yah buat pun tak pe..beli je yg ada jual kt pasar tu..rice dip in choc tu..
Ntah lupa nama dia..haa..nyam2.. lebih kurang tu la rasa dia..
Alhamdulillah, aku dh rasa yang tak sedap..
Ntah bila pulak dpt rasa yg sedap..yg sedap mcm mana pulak erk rasa dia..
Erm, kalau buat sendiri berbaloi2 tak..ermm...
Nampak gmbr mcm sedap giler ken..
Aku tak sempat snap aritu..
So, aku curi kt encik google ya..
Akk tu jual mcm2 chocotopnyer pun..
Ade kit kat, ada marshmallow, ada oreo..campor2 pun leh jugak
Boleh tgk gmbr cth dibawah..








Tapi yg kt bawah ni lagi sedap...






















































Scroll lagi mouse anda...

















































Dan lagi..












































lagi..










































tadaaa...



0 juta org yg syg saya: