Wednesday, 16 April 2014

SEMOGA AKU CPT PINDAH *pjg benau tajuk*

Halluu..mata aku ngntok
Tapi aku nk update jgk..cerita penting ni
Utk ingatan sepjg zaman..
Minggu lepas Mami Kila gtau aku..
Yang ada PA kat opis mereka nak pencen
Dia suruh aku try ler.
Aku apa lagi dgn pantas nya buat surat
Dato aku mmng takda halangan
Byk dah surat aku buat, semua tiada halangan
Nasib baik kan..
Tapi semalam aku re-confirm balik..
Aku gtau Ami Kila, nak gtau kau yg bgthu ke tak..
Dia ckp tak nak..
Ok, aku just call nk tnya da kosong ke idak.
Pada mula tu dia ckp takde kosong wey..
Lepastu aku tnya lagi..
Yang berpencen? Ada tak..
Terus dia mcm terigt..
Haa, ada 1 June ni org tu pencen..
Trus kau tawakan diri
Boleh ke aku masuk situ..perlu PA ke tidak?
Dia ckp perlu, memang perlu sgt..
Kalau u nak, we're welcoming u katanya..
Hati aku berbunga2..
Dia cadangkan aku utk buat surat hntr ke situ
Nanti dia akan attachkan ke JPA..
Takpe..mggu depan aku balik Swk
Aku bagi surat by hand kt kau ye..
Boleh??

#prayfor LAYHA
#SEMOGA AKU DPT PINDAH DGN CEPAT-SECEPATNYA..=)]

aMEEn..~

0 juta org yg syg saya: