Wednesday, 7 May 2014

BIRTHDAY PARTY IZAARA IMANI YG KESATU TAHUN NYA (PART 1)



Masya Allah anak aku..gini la rupanya org BAD MOOD
Pagi2 lagi dah merengek2 cari nenek..
Lepastu smpai ke ptg mood tak baik..anak2..
Sambut birthday pun boring..
Baju yg zaara pakai tu pilihan suami aku
Comelo katanya bila tgk patung pakai..erk..
Ni kiteorg beli kat PARKSON..Pumpkin Patch punya dress..omey2..
Harga pun omey2..takpelah nak..mujur ada less 50%..dptlah murah ckit..
Kalau idak hrga asal RM130 kauu..tamampu mak kau ni Zaara..hahaha




Haaa..yg atas ni la konon2 nya candy buffet
Takde chocolate mountain ye..
Simple2 je..aku rasa tak layak dipanggil candy buffet..
Tak pe..next birthday aku nak buat lagi..hahaha
Yang penanda makanan tu iol print sendiri hokay..
Dan lekat2 sendiri..sambil zaara dok duduk2 atas kertas..
Bersilang tgn nak buat kerja..
Budak ni laju je tgn nak ambil gunting..nak ambil dabel tape..zaara2..
Yang cupcake tu pulak mak cik aku sponser..kikiki..
Dgn nasik kuning pulut tu pun sama..mak cik aku jgk sponser..*maceh
And aku tak sempat rasa smuanya pon..hurm.. :(
Takpe..sambal tu ada lagi kat umah abg aku kt Kuching..
Nanti mtk dia pos..lupa nak bawak aritu..kuang ajoo
Tyme aritu dpn mata takde langsung rs nk mkn
Ni bila tgk balik gmbr..terlior la pulok..
Hurmm..





 Ok..sesi nyanyi2 tiup2 dan belah2 kek
Anak aku tuk nak je hempap kek tu
Dia nak pukul kek tu pakai pisau..alahaiii..bertuah..
Comel kan baju kami laki bini..hahaha..
Aku tempah tu kat kawan aku
Cuma baju Zaara la..tak leh guna lagi..beso sgt
Nanti sian birthday girl..mcm pinjam baju org..
Cake tu perisa blueberry..tu pun aku tak sempat rasa
Sebab takde rasa nk mkn kek..huh..bodoh pulak rasa diri ini..




Hihihi..tgk tuu..byk kan makanan
Ada yg aku sempat rasa dan ada yang aku rasa tak nak mkn lngsung
Haihh..diet sgt kann
Ramai tegur iol kurusss..siap tnya rahsia kekurusan lagi
Oh, berbunga2 kembang kempis hidung aku..padahalll
Ada 10kg lagi aku nk turunkan ni haaaaa..tulung2..
Apapun aku mls nk story pjg sgt..
Tgk gmbr je lah ye..
Jap gi nak update suasana sambutan hari jadi zaara yg kedua kat tadika pulak..
Rajin mak kau hari ni nakk
Nanti jgn lupa belek2 yaaa..kihkih..


Nota kaki : 

1. Hadiah untuk Izaara dari mak dan apak kau ada lah SPLASH POOL..



 *budak ni pukul 4 pagi terbgn..lepastu dok senyum2 pandang mainan dia nak main kt situ sambil tunjuk2..nenek dah bising..ckp esok je main nakk..hahaha...

2. Baju FAMILY


Ni la baju yang aku tempah tu..kalau berminat PM me (01119871570)
Kain dia pun sedap..tak pns..hehehehe.. =)

2 juta org yg syg saya:

bunga_rose said...

oit, nampak kuwos aaaaaa

Mami Izaara Imani said...

auwwch...iol nak kurus lgi..camera trick.. :8