Wednesday, 7 May 2014

BIRTHDAY PARTY IZAARA IMANI YG KESATU TAHUN NYA (PART 2)




eHEM..penuh schedule kau nakk
Ahad smbut birthday kt umah
Pagi Isnin nya pulak sambut birthday kat tadika Sedidik
Biasa2 je bawak kek and goodie beg utk budak2 ni..
Seronok mereka..aku pun seronok tgk..
ZAARA apatah lagi..smpai tak nak balik
Sebab ramai yg melyn dia kan..
Pagi sebelum kejadian tu, zaara masih tido lagi..
Dah la tak mandi lagi budak kecik ni..alahaiii
Budak sedidik rehat jam 10.00..dia masih tido lagi jam 9.45
Nak tak nak aku terpaksa kejutkan jugak
Sory nakk..u kan artis so kena ikut jadual ya..ahahaha
Lepas sambutan birthday tu nnti u ada appmnt kat klinik pulak
Injection satu tahun laaa..kihkihkih
Erm, talama kami kt sedidik tu..adalah dlm setgh jam
Dok agih2kan kek, goodie beg dan air kotak..
Semua budak2 dok asyik bermain trompet..hahaha
Smpai cikgu mereka rimas dgr..hahaha..sory cikgu..kikiki
Cikgu tu siap ckp nnti daftar Zaara skolah situ
Alahai...
Alkisah nya anak aku ni tiap2 pagi hntr abg kembar dia  kt Sedidik
So, kat situ lah sesi perkenalan Zaara dgn warga2 Sedidk ni..
Ok lah nakk..nanti dah besar kau tahu la sapa kwn2 ko yg pertama ya..hihih
Tak tau nak canang apa dah..just nk share kegembiraan di hari jadi anakku ini..hihihi..
Kbye..!

2 juta org yg syg saya:

bunga_rose said...

pic 1, muka nakal haahaha

Mami Izaara Imani said...

tu nenek tgh ckp "lailahaillah"..dia jwb.. "ehhh" smbil snyum..