Monday, 19 May 2014

IS IT SKIM CEPAT KAYA?

Hye peeps..
Cetgk coversation antara aku dan nurrani
Ntah sape lah tu
Aku pun tak tau makhluk mana
Katanya dia dpt number aku dr blog suka sama suka
Blog tu utk sapa2 yg nak cari calon yg nak tukar tpt bertugas suka sama suka..
Meh la layan sikit perbualan aku ni haa..
Kemudian korang boleh lah buat kesimpulan ya..





*Utk pengetahuan semua dia ni pun kerja kerajaan. Jawatan PTPO.
Aku pelik. Yang dia nak halang aku balik Sarawak tu dah kenapa..??
Siap suruh aku pencen awal pulak tu.. Hey, kau nak pencen..pencen la sorg..
Aku tak puas lagi kerja ni haa..kalau kau boleh bantu aku, kau bantu diri kau dulu ye..
Pastu siap sound aku lagi.."Awk akan tercari2 nt bile awk perlu"
Hmm..tkpelah dik..makasih... =)

1 juta org yg syg saya:

bunga_rose said...

terdesak sangat la dah tu nak cari downline... lantakkan dia ct weh