Monday, 26 May 2014

PEPERIKSAAN "SPM" BAKAL TIBA..!!



Hye peeps..
Giler ngantok mata aku wey
Aku tgh study utk exam ICT mggu depan..
Uhuk2..
Bila dah ngantok ni baik aku menulis..
Sbb tadi aku try soalan microsoft word, pastu aku stuck soalan No.9..
Hmmmm..lama sgt stuck terus aku meroyan..
Aku wechat group DSK tanya cam mana buat
Satu apa aku tak paham
Apesal erk lembap sgt pagi nii..
Alahaiiiii..mcm nak lempang diri sendiri
Ok, mggu depan iols exam k UPM..
Uwaaa..aku tak tau jln masuk ke Makmal Alkhawarsmi laa..
Kalau UPM aku tahu mana letak dia..
Tapi kalau Fakulti Sains Komputer & Teknologi tuuuu..aku failed..!!
UPM aku tahu location dia sbb dulu sllu naik bas..mmng lalu..nampak je kepala2 UPM..
Sapa g exam kat UPM jugakkkk..??help me...!!
Kalau exam ni Isnin, Sabtu Ahad leh la tido umh kwn aku kt Putrajaya n g survey2
Ni exam Selasa..alahai mcm mana nak survey..
Nak g weekend ni la rasanya..Isnin takyah kerja..direct trs kt sana..hahaha
Jimat minyak dan tol.. *mata kelip2..!!
Guna WAZE kang..sesat..WASTE my time nanti haa..
Tak pasal2 tpn aku campak luar..haishh..!!
Ok la nak sambung buat revision..
Wish me luck..!!

0 juta org yg syg saya: