Wednesday, 7 May 2014

SELAMAT HARI JADI IZAARA IMANI

Halluu..
Izaara,
Ami tak sempat nak wish awk pada hari jadi awak..
Sebab mami bz drive dari Kuching ke Sibu
So, mami dah siap post awl2 kat FB pada tarikh 24/4/2014
Birthday awak 25/4..so, ami kopipes dari FB boleh?
Tanda mami igt kat awak.. hehehe..
Ami syg awk sgt2 dan sgt2..tak terkira sygnya..
Tgk ye karangan mami buat..
Ramai kwn2 ami yg tersentuh baca krgn mami
Mami sgt pandai karang cerita tau
Sebab tu BM ami A+++
Over kan mak kau..
Meh tgk..(aku kopipes je la)





Zaara nnti dah besar, awk bukak la blog mami ya
Mami harap bila awak baca ni awak tahu yg mami syg awk..
Berapa byk syg dah aku tulis dr tdi..hihihi
Ok la..mami nak update pasl ari jadi awk yg kesatu tahun pulak..
Nanti dh beso bleh awak belek2 sendiri ye syg.. =)

0 juta org yg syg saya: