Friday, 20 June 2014

BURGER LAQSANA MURAH DAN SEDAP SEKSYEN 7 SHAH ALAM

Haaa...nampak tak nampak tak..
Kerajinan iols sejak kebelakangan ni..
Tgk gambar kt atas tu..nampak tak menyelerakan kan
Sebab efek gambar kuremg
Maklomlah nset aku cikai2 je..

Ni kisah suatu malam yg lapar..
Aku ngn osmate aku berkumpol kat living room
Sambil mulut dok zikir lapar lapar lapar
Tyme tu aku tgh belek2 magazine
Terjumpa la broucher burger di ats nun

Haaaa..trus dtg idea kami utk mengoredenya pun
Sebab ada delivery
Igt MCD je ade delivery keee..
LasaQna burger pon ada okay

Mula2 tu Memey msg..
Sebab kat broucher tu ckp if nak order hntr msg je
Tapi abg tu tak bls2
Padahal baru tiga minit hantar
Dasar pelapar kan kami..kihkihkih
So, si Memey pun trus kol
Mula abg tu mcm tak nak ambil order sebab takut tasempat
Banyak sgt order katanya
Tapi osmate aku dok pujuk2
At last abg tu ok, tapi lambat ckit dlm 10.30 kata

Sambil borak2..dah berplan nak berzumba
Tetiba ada org dtg hntr burger
Oh, cepatnyaaaa..
Dalam pukul berapa ya dia sampai
Tak ingat
Kami order dalam 8.30pm
Datang2 dlm jam 10.00pm
If tasilap..ah tapenting
Yang penting MAKAN..!

Tyme bukak plastik tu tgk la atas polistrin tu tertulis 101
Adakah kami pengorder yg ke 101
Wow..giler laku jugak burger ko ni bang
Dah lah murah..sodap pulak tuu
Jap lagi aku promote burger abg ni ya
Cas penghantaran pun mura
RM1 je..takira berapa bijik ko order..

BURGER-BURGEMBIRA :-
CARIBBEAN BURGER (BLACKPEPPER SAUCE)
CB101 : SINGLE
CB201: DOUBLE
CB301 : TRIPLE
CB401 : SPECIAL
MEDITERRANEAN BURGER (PERCIK SAUCE)
 MB101 : SINGLE
MB201: DOUBLE
MB301 : TRIPLE
MB401 : SPECIAL
ATLANTIC BURGER (WHITE MUSHROOM SAUCE)
 AB101 : SINGLE
AB201: DOUBLE
AB301 : TRIPLE
PB401 : SPECIAL
PERSIANBAY BURGER (SATAY SAUCE)PB101 : SINGLE
PB201: DOUBLE
PB301 : TRIPLE
PB401 : SPECIAL


PRICE :-

1. SINGLE = RM5.00
2.DOUBLE = RM7.50
3. TRIPLE = RM10.00
4. SPECIAL = RM8.00 *extra crayon mayonnaise, chessy and 3 pieces tempura*

SEBAB KENAPA ANDA PERLU ORDER BURGER NI :-

1. Lasaqna bread - special bread.homemade kata nyeww..lembut sgt..:)
2.variety of sauce flavor -ada 4 type of sauce yg sgt2 sedap (tatipu)..yang dihasilkan oleh chef ancestor merekaa..
3.Beef - daging tu mereka buat sendiri with secret recipe katanyeww..mereka kawal suhu tyme bakar tu supaya beef tu soft and chew..
4.Fresh vegetable - sayor mayor kt dlm tu fresh memfresh hokay..dap dap
5.Crayon mayonnaise - mayonis dia sgt lawa wey..mcm waterkaler..erkk..ada hijau ada papel ada kuning..unik ok..lain dr yg lain..tapernah tgk ni..sakai sgt ke aku?
6.Cheese - mereka guna local cheeese by lasaqna katanyeww..

STEPS TO ORDER :-

1.SMS to 0196166024 code/food
2.Then wait for em reply for confirmation *kami bangsa tareti sbr tu yg kol teruss
3.Reply YES to confirm
4.You will get ur food within 45 minutes
*add RM1 for delivery charge
*deliver cover area - Seksyen 7, UITM, Seksyen 2, Padang Jawa & Bukit Raja..

CALLS THEM NOW : 0196166024

0 juta org yg syg saya: