Tuesday, 3 June 2014

DIARI 13 TAHUN YANG LALU

Salam peeps..!!
Aku baru je habis ulgkaji utk exam esk..
Now aku rasa nak update blog
Sebab aku ada bahan ni..
Auww..menggamit jiwa sgt2
Kenangan lalu mengusik kalbu
Tapi ni bukan pasal cintan cintu
Ni pasal friendship..
Seperti yg aku pernah story dulu.. (click sini)
Kami 5 sekawan mmng rpt giler
Siap ada file gittew
Dalam file tu mcm2 la kami tulis
Sampai ke lelaki idaman setip seorg..
Pastu bunyi ring tone phone pun ada..
Dahtu kalau time Matematik, aku dgn si Baini ni bz
Design bilik tidur, living room and etc..
Ko mampu..org belajar Math ko buat keja lain
Paling takleh blah, kami berdua mengecat kuku waktu Math
Silap sikit memang langsir tepi aku jadi mangsa
Senang..salah je lap terus kt langsir atas kepala aku
Kalo ko tgk itam ke biru ke kt langsir tu mmng keja kami..haha
Sampai cikgu pun malas dah nk tegur perangai kami..
Dasyat tak dasyat..kalau bab kena halau dr kelas lagi kami suka..
Suka sgt..!!Halau je terus ke koperasi beli ais krim
Sambil duduk luar kelas sambil makan ais krim
Makin panas la hati guru kelas kami tu..hahaha
Terus suruh jalan itik tgh gelanggang..kurng asam!!
Berbalik pada tajuk tadi..sgt lucu lahhhh
Aku igt lagi file tu kaler hitam..
File tu ada kat Si Syedah sekrg
Tu yg dok paksa dia ambil gmbr dlm2 file tuu..choii!!























Dasyat tak zaman budak2 baru nak up
Macam2 kami buat dlm file tu..
I wish I can turn back the time
Zaman kenakalan gittewwwww..
Siap ada bar dlm rumah kauuu..
Kelas kau jah..
Dahtu umah tga tgkt..apa kes??
Boleh jadi home designer nih..
Hahahaha...tasaba nk face to face ngn file ni..!!

0 juta org yg syg saya: