Sunday, 22 June 2014

FAIZDICKIEVP IS SO FUNNY

Salam peeps..
Saya dok layan insta agkt tgn
Sapa yang follo dak Faiz ni agkt tgn?
Aku kalau bukak insta dia ni mesti gelak sakan wey
Smua video yg dia post lucu | lucah *a lil bit la.. tp OKAY..ahkak soka..
Tgk bwh ni video2 beliau sgguh mengusik perut aku
Faiz, u tickle my tummy hokay..!!




Nak tgk lebih2 g follow instagram beliau
Kat Youtube aku jumpa dua ni jer..ahaks..!!
Segala lawak jenaka dia memang kadang2 terjd kat real life kita
Apa yg dia katakan tu ada kalanya benar2 belaka..
So...follow hiw yaww...~ FAIZDICKIEVP

0 juta org yg syg saya: