Thursday, 19 June 2014

IZAARA IMANI DAH PANDAI JALAN


Hallu peeps..
Anak aku sekrg mcm2 dah pandai..
Aku lempang jugak kang
Haa..geram..kihkih

Perangai Zaara

1. Jalan satu rumah sampai nenek penat nak kejar
2. Panjat kolam renang yg ibu beli
3. Kalau ibu call terhegeh la dia pegang n letak phone kat telinga sambil jalan (ngegade kan kau nak)
4. Kalau dia tgh mkn jgn hrp ko boleh mintak ok..Boleh kau mintak tapi dia lap atas kepala dia dulu.Bijak anak ami ni kan..perangai sapa la tu..Perangai apaknya kot
5. Lepastu kalau dgr lagu yg dia minat seriusly shit dia akan jenuh..skrg mood lagu Iban..sabau je lah..aritu lagu dangdut..anak2..sambil dgr tu badan dia goyang tauu..jgn main2..hahha
6. Pandai dah sebut air, tak nak, no no no..kalau kau sebut no no no..tgn dia akan buat gaya sekali..ko mampu???hahaha
7. Tahu dah kalau kita tanya mana hidung? mana mata? mana mulut? dia akn tunjuk satu2..

**esok update lg..drama dah start

0 juta org yg syg saya: