Thursday, 19 June 2014

KERANA TERPAKSA AKU RELAKAN


Oh my ALLAH..!
Siapa layan cerita ni?
Masyaallah..lucu gilerrrr
Terutamanya si Indah lakonan si Izreen
Lawa pulak minah ni pakai tudung..
Si Zain lakonan Ammar nsem gilerrr...
Melt ok..puih..matiklah kalo laki aku baca ni
Tapi melt lagi aku tgk laki aku laaa..
Comel la dia dgn Indah dlm cyter tu
Paling nyampah tgk si Zahin tu..
Mcm tak layak pulak ko jadi playboy Zahin
Zahin sorry, aku tak tau nama sebenar kau
Yang aku tahu kau anak Tok Adi dalam Tanah Kubur..kah3..
Haa..watak camtu ko layak
Watak playboy mcm POYOS ok..

Kalau start je cyter ni startla aku dgn mami kila an si yon berwechat
Kalau babak2 yg romantik tuk..laju2 msg kt wechat
Bodoh..hahahah..tp lucu ok..
Kalau part marah pun laju2 send msg kt group..
Oh my GODNESS..tasaba nak tggu Isnin..

Episod ptg tadi lucu angattt
Scene si Zain ajak Indah pergi joging..
Indah ni suka buat aku tergelak melampau batas
Siap cakap "Joging??? Joging pun aku tak tau mcm mana"
"Macam mana nak joging dalam keadaan cantik"
"Macam ni ke or mcm ni?"
Sambil buat aksi belari dgn muka yang lucu
Too much..i like u Indah..hahahaha..

Bagi sapa yg tak tgk tu better tgk..
BEST GILER wa cakap lu...hihihi
Hantu rajin tgh merasuk malam2 buta cenggini
Tu yg dok update blog..hik3



2 juta org yg syg saya:

hijau zamrud said...

xsempat lg nk tgk cerite ni

Mami Izaara Imani said...

tgk kat tonton esok...BEST GILER..!!

tq coz singgah blog ahkakkk