Thursday, 5 June 2014

PEPERIKSAAN JPA (ICT) SUDAH TAMAT

Salam peeps..
Semalam aku g exam kt UPM
Yang aku dok war2 kan sebelum ni tu
Kecoh arhh kannnn...hahaha
Nak dijadikan cerita petang Selasa tu aku shoot g Putrajaya
Tido rumah kawan aku kt sana sebab jarak PJ ke UPM agak dekat sikit la
Boleh la aku turun lambat sikit kan..apa ade hal..blkg Presint 14 je katanya
Tapi terkocoh2 jugak lah aku pg semlm..
Aku gerak pukul 8.30 pg..
Igtkan tak jem..jem jugak rupanya after UNITEN tu
Peluh panik meracik2..hahaha
Ye lah exam start 9.30 kot..tu lah ko leha..padan muka
Konon cool la kluar jam 8.30am
Bila dah sampai simpang antara jln nak g UPM n The Mines tu aku lega
Tapi yang tak boleh bla..aku lalu je pintu utama UPM
How come leha how come..
Sebab aku lupa2 igt tyme survey tu kami ada lalu satu gateway jugak
Tapi close..tu yg dok terus je kan
Ni tersalah terus..tgk depan aku jln dia lain mcm..
Mujur lah takde divider..masyaallah..
Aku dgn berani nya buat U-turn kt tgh2 jln
Hahahaha..kalau highway aku tak tau la
Mungkin aku tapergi kot..terus direct ke The Mines..hahaha
Ok bila dah u-turn tu cepat belok ke gateway..
Laju2 aku carik jalan menuju ke Fakulti Teknologi Maklumat tu
Fuh..ramai gak la yg dah sampai
Kebykkn nya gegirl2 belaka..
Ye lah..kata exam utk SU..
Tapi dgrnya ada jugak laki kata Kak Bunga..
Ok ni story pasal perjalanan ke UPM..

Kesimpulan :
*Semua paper aku rasa terkial
*Aku dah usaha mana yang aku tahu buat..yg selebihnya tawakal
*Harap2 takde la yg repeat2 ni kan..
*Kalau tidak..berjumpa lagi pada bulan November kelak ye kwn..




0 juta org yg syg saya: