Monday, 2 June 2014

UNIVERSITI MALAYA DAN UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA

Salam peeps.. Sekrg aku rs nak menulis
Tadi tidak Sebab bz ckit nak handle satu satu satu kerja aku
Pastu dgn gangguan perasaan..hurmm
Hokaylah..mls nak pikir.. E
lok aku update blog kan.. Minggu lepas hari Sabtu aku g jenjalan dgn osmate lama..
Aku kluar sama KAKAJA dan dua org kazen nya
Dalam jam 11.00 pagi tu aku gerak ke PUTRAJAYA..
Actually janji jam 10.00 pagi tp anak aku dok gayut2 ngn aku pg tu taperasan jam
Sampai2 sana dalam jam 11.45 cmtu lah..then iols trus gerak
Dak aja ni mintak aku drive sbb dia nak hafal jalan..hikhok..
Aku pun bkn tahu jln sgt..
Aku thn smpai tol MEX jer..hahaha..dasar sgt kan..
Kami guna WAZE ok..dahtu sempat lagi gaduh ngn WAZE
Ye lah sbb tyme tu tgk sign board jugak kan
Signboard belah kiri kata g Johor dan Seremban..signboard belah kanan kata g Sg.Besi
Tetiba waze suruh g belah kiri sdgkan kami nak menuju ke Sg.Besi..
Argh..aku siap kutuk2 lagi WAZE..WAZE ni penipu laa..
Skali bila dh masuk dia perbetulkan lah arah kami tu..
Eh, benda alah tu suruh U-TURN..kuangajo bebenar
Kalau selalu mesti ada jalan alternatif lain kan
Ni idok..dia suruh U-TURN
Pastu masing2 nyesal..tu lah tak ikut ckp WAZE..haha
Pastu kami slahkan sign board..
Nak slhkan diri sendiri?? Tak fun OK..!!
Aritu kami g survey UM dan UPM
Sebab masing2 exam kat lain2 tpt..
Si AJA kat UM, aku UPM..
UPM ok ckit la..sbb lepas je umah guard tu terus Fakulti ICT
Si Aja pulak kenak masukkkkkkkkkkkk ke dlm lagiiii
Dah tu ada pulak jmpa simpang la trafik light la dalam kwsn UM
Sabo je lah..ye lah poli tak de jumpa trafic light dlm kwsn dia kan..
Iols kan budak poli..hikhok..
Lepas dh jumpa U-U kami, lepas dah cek in kt FB bagai
Kami menuju ke Bangi..*rindu BANGI..hahaha
Sebab nak g kokey okay..sggup tak pegi Alamanda
Sebb Alamanda mahal..kami g kat SUPERSTAR BANGI
Walaupun audio kurang menarik..bantai jer asal murah
2 jam RM27 (medium room)..ok tak kak ton???
Hahaha..memekak la kami 2 jam..siap mkn kacang lagiiii..
Kalo beli dlm tu mahal..kami bijak sgt
Kami beli kt KK MART..sumbat dalam beg aku yg besar gedabak tu
Kan mudahhh gitteww.jimat pun jimat..hahaha
After that kami g ke PULLMAN
Tempat lepak zaman2 anak dara dahulu kala
Sekarang mak2 org..jarang dah lepak
Lagipun jauh kan sana..2 Marhalah katanya.hhahaha..
Giler siot..2 thn dah tak jejak situ..huhuhu
Bila dah jejak ni meh ambik gmbr byk2..
Sila jamu mata anda dgn kegedikkan kami..
Aku dan anak2 dara..(tajuk album)






Haaa..comey tak kak ton..
Sory girls sbb ada gmbr yg putus kepala
Sebab aku sellfish sgt
Asal ada gmbr aku je sudah
Hahaha..soka ati aku lah..blog aku..ehhh!!KEJAM sgt..!!
Lpas dah puas bergmbr, bermonopod..berbaringpod..kami lapar...!!
Lapar nak mamposss..shaking2 lagi tgn tyme last selfie tuu..
Singgah surau jap solat Maghrib pastu shoot g laman perdana
Nak makan char kuey tiawwwww..auww dapnyaaaa
Dah la order sorg satu pastu ad apulak extra menu
Nasik putih+telur dadar+tomyam ayam..share2 katanya
Oh, rupanya char kuey tiauw tu tadi appetizer katenyerrr
Hahaha..cover lettewww...
Dalam jam 9.30 trus chow balik uamh *kekenyangan*
Laju tak aku bercerita..asal ada cerita kan?
Hahahaha..choii!!

0 juta org yg syg saya: