Monday, 14 July 2014

SHOPPING SAMBIL MENDERMA

Salam..
Hallu semua...
Puasa2 camni la negara Islam (Palestine) di serang malaun
Kuang ajaqqq nauu laa..

Kesian kot tgk budak2 yg meninggal *ni aku tgk dlm FB - org dok pos2 kan
Mereka yg tak tahu apa2 jd mangsa
Kesian Ya ALLAH...tasanggup aku nak tgk..

Kalau lah boleh kita g sana tlg sekali perang kan..
Gitteww..semngat kamikaze kata nye
Tapi agak mustahil laaa nak g sana tyme2 perang camni..
Mesti laki aku tak bagi..parents aku tak bagi
Wah..kemain kan

So, aku mengmbil langkah untuk menderma setakat yang mampu sahaja..
Kita takleh tlg byk..kita tlg sikit2 kan
Bukan nak menunjuk2 tp nak membantu dan mempromosikan kedai online aku..gitteww
Aku dah isytihar kat kedai online aku since Khamis lepas..
Setiap RM2 drpd pembelian korang akan didermakan ke tabung aman Palestine
Atas nama korang (pembeli)..sambil membeli sambil buat amal kebajikan..
Alhamdulillah
Ramai customer aku yg setuju..
Aku bagi lah bukti kat depa yg aku dah dermakan ats nama mereka
Bukti tu takat bagi private msg sudah
Takde nyew aku nak gtau satu dunia ken..
Eh..ni bkn slh satu cr bgthu ke..ehehehe..

Takpe2..yg penting DOA adalah senjata utama kita untuk mereka di sana..




0 juta org yg syg saya: