Monday, 18 August 2014

3D2N at RAWANG





This is what we call MONTHLY HUSBAND AND WIFE
Minggu lepas kebetulan suami aku kursus kat Rawang dan..
Lagi kebetulan company dia hantar tga org dan dia seorg laki dan
Company tidak sediakan hostel *byk nau DAN..makanya bos depa gik book hotel
Suami aku dgn suara gembira kol aku ajak tido hotel
Aku apa lagi menggelupur lah wey
Sebab mula plan nak ulang alik dr Shah Alam ke Rawang
Tapi bila aku kaji jalan ke Rawang AGAK MERUMITKAN..
Tingtangtingtang Alexander..ada hotel utk staf
Yahuuuuuu..
Aku bermlm dgn suami tercinta 2 mlm gittewwww
Serius wey jauh jugak Bukit Beruntung tu
Kalo laki aku ulg alik aku rasa dia sesat ke Ipoh kot
Malam tu kiteorg pergi pun highway takde lampu jalan
Tawakal saja kami ya
Lepas tu guna WAZE nak cari hotel 77
Kuang ajo punya WAZE..dia bagi rumah No.77
Nasiblah area2 berdekatan juga sudah..
Apapun Im A Happy Wife
Even dpt jumpa sekejap
Tapi lagi bermakna kalau..











scroll plz
















bawah lagi.












sikit lagi..














scroll dan scroll lagi..















TADA


BERTIGA


Yang merindui,
-LAYHA-

0 juta org yg syg saya: