Friday, 26 September 2014

SIMPLYSITI (offer 80%)

Salam Jumaat..
Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas..
Lamam membisukan?
Sebab iols cuti aritu balik kampung jumpa ank dan laki iols
Ngeee..

OKOK
Nak story pasal SimplySiti
Tga hari lepas, i mean tiga hari bertutut-turut..
Dari Selasa sampai la Khamis semlm..
Simplysiti ada wat warehouse kat PKNS..
So, aku tak nak ler lepaskan peluang..
Ni pun aku dpt berita dr kakak opis aku
Menggelupur kau kami berdua ptg Selasa tu..
Dengan dia nak g anak kat pengasuh
At last termkn pujuk rayu aku g sama2 tyme balik kerja tu
Gigih kau kami parking depan MRCB (tak nak byr parking katakan)
Lepastu menapak ke PKNS..

Tyme kami datang tu tak ramai lagi orang..
Tujuan aku dua je..
Nak compact powder dan eye liner..
Tapi sedihnya lahai takde eye liner kaler hitam..
Biru je ada..
Dahlah murah kot..
Cuba kau bayangkan..
Eye liner jadi RM3
Toner jadi RM5
BB Cream jadi RM10
Pencuci muka+ Toner  jadi RM5
Lipstick jadi RM8
Simply Perfect Two Way Cake jadi RM20
Minyak wangi lelaki jadi RM10
Simply Translucent Compact Powder jadi RM15
Jangan t anya aku dari harga berapa ringgit ya
Sebab aku bukan pengguna tegar SimplySiti ni

Aku just beli
PERFUME utk laki aku
Simply Perfect Two Way Cake
Simply Translucent Compact Powder
TOTAL LOST = RM45

Yang lain-lain aku tak survey sgt sbb org mulai ramai..:)

gAMBAR TAKDE..Sekian..:)

Friday, 19 September 2014

DRESS POLKA DOT DAH RESTOCK..!!












Haa...apa mcm lawa tak..??
Bahu dia ala-ala princess?
Berminat..??
Sila whatsapp saya : 01119871570

Measurement : 
S Length (139cm), Bust (90cm), Shoulder (35cm), Sleeve (58cm), Waist (70-90cm), Hem  (210cm)
M : Length (139cm), Bust (94cm), Shoulder (36cm), Sleeve (59cm), Waist (72-92cm), Hem  (214cm)
L : Length (140cm), Bust (98cm), Shoulder (37.5cm), Sleeve (60cm), Waist (79-96cm), Hem  (218cm)
M : Length (142cm), Bust (102cm), Shoulder (39cm), Sleeve (61cm), Waist (80-100cm), Hem  (222cm)

Material : 
Chiffon With Full Silk Inner Lining

Description :
Belt attach to dress

Price : 
SM : RM70 inc postage
SS : RM75 inc postage

p/s : ask me first utk cek stok samaada still available or not..10q..:)

FACIAL MURAH..LA SANGAT..~

Salam.
Giler lama tak update blog..
Berhabuk dah blog aku ni..
Fuh..fuh..tiup sikit2..ada sarang lelabah..
Minggu lepas aku ada pergi buat facial tau..*ngae je bunyik kan*
Aku buat facial sebelum aku balik berjumpa suami tercinta
Ceh..ye lah kata nak jumpa suami..kenala cecantik
Aku google punya google..akhirnya aku jumpa facial yg agak murah
Nak tahu aku jumpa kat mana..??
Dalam website GROUPON..!!
Aku haruslah carik yg area Shah Alam kan
Takkan lah aku gigih nak ke KL..puihhh..
So, aku set ptg Selasa minggu lepas utk buat facial..
Makanya melangkah la aku sorang2 ke JUSCO Bukit Raja..
Nama tp aku facial tu Kuizenes..*sila rujuk gambar*


Before mula facial aku kena isi form ni..
Dia tanya la bila aku last facial
Malu nak jawab..kah3..
Aku last facial sebelum kahwin kot..
Tahun 2012..hahaha..dah berapa tahun dah tu weyyy..
Then dia cek la apa mslh kulit aku
Dia ckp takde mslh sgt..just area hidung byk black head..
Grr..lepastu warna kulit tak sekata..
Kulit agak kering..baiklah..!
Tapi sempat lagi puji aku putih..erk..
Aku konon nya putih lagi dr dia
Tak tau la..taktik ke apa tu..
Hahaha..redha je lahhh..
After isi2 form tu barulah menuju ke bilik facial..

Yang bawah ni pemandangan bilik isi form ok..?


Ok..ni dah dalam bilik facial tu..
Before mulakan facial aku kena tukar baju..pakai tuala gittew
Senang nak urut bahu..ngee..



Ni serum yang aku beli..hurmm..baiklah..RM38..kata nak cantik..cehh
Tapi ni suami lanje erk..
Aku wat facial RM22 jer ponn..print kupon dr GROUPON..


Oklah..hasilnya agak memuaskan laa..
Oklah..takde mood nak story pjg lebar..bye bye bye..