Friday, 19 September 2014

FACIAL MURAH..LA SANGAT..~

Salam.
Giler lama tak update blog..
Berhabuk dah blog aku ni..
Fuh..fuh..tiup sikit2..ada sarang lelabah..
Minggu lepas aku ada pergi buat facial tau..*ngae je bunyik kan*
Aku buat facial sebelum aku balik berjumpa suami tercinta
Ceh..ye lah kata nak jumpa suami..kenala cecantik
Aku google punya google..akhirnya aku jumpa facial yg agak murah
Nak tahu aku jumpa kat mana..??
Dalam website GROUPON..!!
Aku haruslah carik yg area Shah Alam kan
Takkan lah aku gigih nak ke KL..puihhh..
So, aku set ptg Selasa minggu lepas utk buat facial..
Makanya melangkah la aku sorang2 ke JUSCO Bukit Raja..
Nama tp aku facial tu Kuizenes..*sila rujuk gambar*


Before mula facial aku kena isi form ni..
Dia tanya la bila aku last facial
Malu nak jawab..kah3..
Aku last facial sebelum kahwin kot..
Tahun 2012..hahaha..dah berapa tahun dah tu weyyy..
Then dia cek la apa mslh kulit aku
Dia ckp takde mslh sgt..just area hidung byk black head..
Grr..lepastu warna kulit tak sekata..
Kulit agak kering..baiklah..!
Tapi sempat lagi puji aku putih..erk..
Aku konon nya putih lagi dr dia
Tak tau la..taktik ke apa tu..
Hahaha..redha je lahhh..
After isi2 form tu barulah menuju ke bilik facial..

Yang bawah ni pemandangan bilik isi form ok..?


Ok..ni dah dalam bilik facial tu..
Before mulakan facial aku kena tukar baju..pakai tuala gittew
Senang nak urut bahu..ngee..



Ni serum yang aku beli..hurmm..baiklah..RM38..kata nak cantik..cehh
Tapi ni suami lanje erk..
Aku wat facial RM22 jer ponn..print kupon dr GROUPON..


Oklah..hasilnya agak memuaskan laa..
Oklah..takde mood nak story pjg lebar..bye bye bye..

0 juta org yg syg saya: